Ajankohtaista

Täältä löydät kaikki ajankohtaiset uutisemme, tuoreimmat uutuusesittelyt sekä inspiroivia artikkeleita vaikuttavimmista kohteistamme.

Lasirakentaminen, erikoislasit ja lasiratkaisut kehittyvät koko ajan – ei ihmekään, että lasin suosio rakentamisessa on niin suuri. Sen lisäksi, että pysymme itse aallonharjalla ja seuraamme alan trendejä, haluamme tarjota samaa tietoa ja inspiraatiota myös sinulle. Ajankohtaista-artikkelimme kokoavat yhteen kiinnostavia tarinoita, esittelyjä ja uutuuksia. Kiinnostipa sinua sitten julkisivulasit, palonsuojalasit, älylasit ja toiminnalliset lasit, kodin terassit tai vaikuttavat talvipuutarhat, löydät artikkeleistamme luettavaa.

 

Haluatko saada lasirakentamisen kiinnostavimmat kuulumiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirje!

Inspiroidu erikoislasien uusimmista innovaatioista nyt | Vitrea.fi

Seuraa meitä instagramissa

Erikoislasit kehittyvät ja uudet innovaatiot herättävät huomiota maailmalla ja kotimaassa – haluamme, että myös sinä voit inspiroitua lasialan tähdistä kanssamme. Tarjoamme sinulle aina ajankohtaiset uutiset lasirakentamisen alalta, tuoreimmat uutuusesittelyt tuotevalikoimastamme sekä inspiroivat artikkelit vaikuttavimmista kohteistamme.

Feed Them Social: Instagram Feed not loaded, please add your Access Token from the Gear Icon Tab.

Seuraa meitä facebookissa

Vitrea – kumppanisi ennakkoluulottomissa erikoislasiratkaisuissa vuosikymmenten kokemuksella.

Vitrea Oy

Vitrea Oy on erikoistunut korkealuokkaisten ja arkkitehtonisten rakennusmateriaalien toimittamiseen jo yli 50 vuoden ajan. Olemme rakennusteollisuuden erikoislasien johtava asiantuntija Suomessa, mutta toimitamme myös julkisivuratkaisuja ja kuluttajille suunnattuja erikoislasituotteita. Tämän on mahdollistanut pitkäaikainen yhteistyö alan johtavien osaajien kanssa. Keskeisiä referenssejä rakennusalalta ovat mm. Kiasma, Yle Iso-Paja, Ateneum, Hki-Vantaan lentoasema sekä Sanomatalo. Kodinkone- ja lääketeollisuuden johtavat lasikomponentit mm. lämpöä kestävät Ceran-keraamiset liesitasot, Robax-keraamiset takkaluukunlasit sekä korkealuokkaiset lääketeollisuuden pakkauslasit ovat osoitus Vitrea Oy:n tämän päivän toiminnan laajuudesta.
Vitrea Oy
Vitrea Oy12 kuukautta sitten
Pilkington Spacia™ (uutuus)

Pilkington Spacia™ on ensimmäinen kaupallisesti saatavilla oleva tyhjiölasi, jolla on yksittäislasina tavallisen 2k -eristyslasin lämmöneristysominaisuudet.

Ohuen rakenteensa ansiosta tyhjiölaseja käytetään kohteissa, joissa halutaan parantaa vanhojen ikkunoiden lämmöneristystä sekä ympäristöystävällisyyttä, kuten esimerkiksi museoissa.

Tutustu paremmin Pilkington Spacia™ -tyhjiölaseihin sivuillamme:

https://vitrea.fi/tyhjiolasit/pilkington-spacia/
Vitrea Oy
Vitrea Oy1 vuosi sitten
Megaline -taiteovijärjestelmä (uutuus)

Uskomattoman suurten lasipintojen luomiseen,
lasipaneelin enimmäiskorkeus on 4,50 m tai leveys jopa 1,50 m.

Lue lisää:
https://vitrea.fi/terassit-ja-talvipuutarhat/taiteovet/
Vitrea Oy
Vitrea Oy1 vuosi sitten
UUTUUS!
Täydellinen yhdistelmä läpinäkyvyyttä ja toimivuutta Al-Wall julkisivulasien kiinnitysjärjestelmillä.

Yleisiä käyttökohteita ovat tuulettuvat julkisivut, porraskäytävät, yhdyskäytävät, hissikuilut, kaksoisjulkisivut, suojarakennukset, asuinrakennukset, liike- ja teollisuusrakennukset sekä julkisivun uudistukset.

Inspiroidu uusista julkisivulasien kiinnitysjärjestelmistämme:
https://vitrea.fi/pistekiinnitysjarjestelmat/julkisivun-kiinnitysjarjestelma/
Vitrea Oy
Vitrea Oy1 vuosi sitten
Arvoisat kuluttajapuolen asiakkaamme, verkkokauppamme sulkeutuu ensi perjantaina.

Palvelemme teitä entistäkin paremmin ja henkilökohtaisemmin myyntimme kautta.

Yhteystiedot:
09 8190 450 (arkisin 8-16)
info@vitrea.fi
Vitrea Oy
Vitrea Oy1 vuosi sitten
Rauhallista joulunaikaa! 🎄

Toivomme, että jokainen teistä ehtii palautua joulun aikana. Kun palaatte taas unelmoimaan modernimmasta, toimivammasta kodista tai innovatiivisista arkkitehtonisista rakennuksista, olemme täällä teitä varten! Tehdään yhdessä vuodesta 2022 entistäkin paremman, kestävämmän ja vaikuttavamman lasirakentamisen vuosi 💎

www.vitrea.fi

#lasi #glass #lasirakentaminen #lasiarkkitehtuuri #lasiseinä #glasswall #terrace #lasiovi #lasiovet #buildingdesign #homedesign #inspiration #designinspiration #homeinspo #taiteovet #koti #home #rakentajat #rakentaminen #remontti #rakentajat2021 #lasiterassi #scandinaviandesign #talvipuutarha
Vitrea Oy
Vitrea Oy2 vuotta sitten
Työympäristön merkitys hyvinvointiin ja tehokkuuteen on selvä – myös etätöissä. 💻

Toimistoja on jo pitkään kehitetty erilaisin lasiratkaisuin paremmiksi työympäristöiksi, sillä esimerkiksi valo, häikäisy, vetoisuus, ääneneristävyys ja lämpötila vaikuttavat kaikki työtilassa viihtymiseen ja näin myös työntekijän jaksamiseen ja tehokkuuteen. Oikeilla lasivalinnoilla voidaan edistää työympäristön toimivuutta merkittävästi, eikä vain toimistolla!

Esimerkiksi liikuteltavat seinät lisäävät kodin tilojen muunneltavuutta ja tarjoavat uusia käyttömahdollisuuksia huoneisiin. Lasiset taiteovet saa niputettua lähes kokonaan sivuun, ja helppokäyttöiset liukuoviseinät tuovat ripauksen luksusta arkeen. Tai ehkä rakennat kokonaisen viherhuoneen, joka tuo lasisena lisäsiipenä ja luonnon tuntua hehkuvana etätyötilana aitoja lisäneliöitä kotiisi? Mahdollisuuksia on yhtä paljon kuin unelmia 🌿

Tutustu kodin lasielementteihin sivuillamme ja ole yhteydessä asiantuntijoihimme, jotka auttavat sinua löytämään juuri oikeat lasit suunnitelmiisi!

➡️ www.vitrea.fi/terassit-ja-talvipuutarhat/

#lasi #glass #lasirakentaminen #lasiarkkitehtuuri #lasiseinä #glasswall #terrace #lasiovi #lasiovet #buildingdesign #homedesign #inspiration #designinspiration #homeinspo #taiteovet #koti #home #rakentajat #rakentaminen #remontti #rakentajat2021 #lasiterassi #scandinaviandesign #talvipuutarha #wintergarden #viherhuone #laajennus #etätyö #homeoffice