Palvelut

Me Vitrealla tarjoamme sinulle asiantuntevaa ja välitöntä palvelua. Suunnittelemme kanssasi parhaan lasiratkaisun vuosikymmenten kokemuksella, tarjoamme myös asennuspalvelun tietyille tuotteille sekä vaativille ja teknisesti haastaville kohteille.

Vankka kokemuksemme asiakaslähtöisistä toteutuksista takaa sen, että saat juuri tilanteeseesi sopivaa palvelua – olit sitten esimerkiksi suunnittelija, arkkitehti, rakentaja tai asennuspalvelua kaipaava pienrakentaja. Me olemme täällä sinua varten.

Meille on tärkeää tarjota asiakaslähtöistä palvelua. Meiltä löydät niin suunnittelijan, rakentajan, arkkitehdin kuin kuluttajankin erikoislasiratkaisut – ja vankkaan kokemukseen perustuvan palvelun. Me tunnemme erikoislasit ja niiden käyttötarpeet, ja palvelemme sinua kunnianhimoisimmissakin suunnitelmissasi. Julkisivulasit, laajat lasitukset, lasiterassit, sisätilojen tilanjakajat, lasikaideratkaisut, palonsuojalasit – minkälainen lasiratkaisu sinulla onkaan mielessä, ovat asiantuntijamme täällä sinua varten. Tutustu palveluihimme suunnitteluun ja rakentamiseen liittyen! Meiltä löydät myös kattavat asennuspalvelut.