Vitrea Oy – tutustu yritykseen

Vitrea on vuonna 1952 perustettu erikoislasien maahantuonti- ja markkinointiyritys. Olemme erikoislasiratkaisujen asiantuntijoita jo vuosikymmenten kokemuksella – erityisen syventyneitä olemme kehittämään ja toteuttamaan ennakkoluulottomia ja innovatiivisia lasiratkaisuja. Seuraamme alan trendejä ja kehitämme toimintaamme sekä tuotevalikoimaamme jatkuvasti modernin rakentamisen tarpeisiin, ennakoiden ja yhdessä asiakkaitamme kuunnellen. Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että olemme saaneet palvella asiakkaitamme jo vuosikymmenten ajan. Olemme täällä juuri teitä varten.

Kattavan kokemuksemme ja referenssikohdelistamme on mahdollistanut pitkäaikainen yhteistyö alan johtavien osaajien kanssa. Lasiratkaisujamme löytyykin monesta vaikuttavasta ja merkittävästä kohteesta Suomesta ja ulkomailta. Keskeisiä referenssikohteita ovat esimerkiksi Helsingin keskustakirjasto Oodi, Kiasma, Länsimetron asemat, Ylen Iso Paja, Musiikkitalo, Kampin kauppakeskus, Ateneum, Helsinki-Vantaan lentoasema sekä Sanomatalo.

Laaja tuote- ja palveluvalikoimamme tarjoaa yksilölliset lasiratkaisut sekä rakentamisen, teollisuuden että kuluttajien tarpeisiin – aina asiakas edellä.

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllinen lasiratkaisu juuri sinun suunnitelmaasi!