Tuotteet

Erikoislasien asiantuntijana kehitämme Vitrealla innovatiivisia ja yksilöllisiä lasiratkaisuja rakentamisen, teollisuuden ja kuluttajien tarpeisiin. Oli kyse sitten julkisivulaseista, älylaseista, terasseista, palonsuojalaseista tai vaikkapa lasiharkoista – löydät meiltä ratkaisun kunnianhimoisimpiinkin suunnitelmiisi. Laadukkaiden lasituotteiden lisäksi tarjoamme käyttöösi myös vuosikymmenten kokemuksemme alalta.

Erikoislasit kattavan suuren joukon mielenkiintoisia lasituotteita yksittäisistä lasielementeistä valmiisiin toteutuksiin ja laajoihin arkkitehtonisiin mahdollisuuksiin. Ne sisältävät toiminnallisuuksia ja erikoisominaisuuksia, ja sopivat erinomaisesti niin rakentamisen, teollisuuden kuin kuluttajienkin tarpeisiin.

Tuotevalikoimamme erikoislaseja kattaa muun muassa Reglit-profiililasit eli lasilankut, palonsuojalasit ja palolasit, turvalasit eli esimerkiksi murronsuojalasit, räjähdyksensuojalasit ja luodinsuojalasit, julkisivulasit, toiminnalliset lasit, lasitiilet ja lasiharkot, lasiterassit, lasiovet, talvipuutarhat, lasilipat, lasikatokset, liukuovet ja taiteovet. Löydät meiltä niin sisätilojen kuin ulkotilojenkin lasit, märkätilojen lasit ja lasit, joista voit rakentaa haluamasi lasiset rakenteet, esimerkiksi tiskin tai pöydän. Valikoimaamme kuuluu myös innovatiiviset kiinnitysjärjestelmät, esimerkiksi pistekiinnitysjärjestelmä. Löydät meiltä myös kattavat lisävarusteet, monipuoliset kattoikkunat ja ullakkoportaat.

Tutustu tuotekategorioihin nyt ja inspiroidu lasin mahdollisuuksista!

Toteuttamiamme kohteita

Lasiratkaisujamme löytyy monesta vaikuttavasta ja merkittävästä kohteesta Suomesta ja ulkomailta. Keskeisiä referenssikohteita ovat esimerkiksi Helsingin keskustakirjasto Oodi, Kiasma, Länsimetron asemat, Ylen Iso Paja, Musiikkitalo, Kampin kauppakeskus, Ateneum, Helsinki-Vantaan lentoasema sekä Sanomatalo. Tutustu kohteisiin nyt!