Tuotteet

Erikoislasien asiantuntijana kehitämme Vitrealla innovatiivisia ja yksilöllisiä lasiratkaisuja rakentamisen, teollisuuden ja kuluttajien tarpeisiin. Oli kyseessä sitten julkisivulasit, älylasit, lasitetut terassit, palonsuojalasit tai vaikkapa lasiharkot – löydät meiltä ratkaisun kunnianhimoisimpiinkin suunnitelmiisi. Laadukkaiden lasituotteiden lisäksi tarjoamme avuksesi myös vuosikymmenten kokemuksemme alalta.

Erikoislasit tarjoavat laajan valikoiman mielenkiintoisia lasituotteita aina yksittäisistä lasielementeistä valmiisiin toteutuksiin, kuin laajoihin arkkitehtonisiin mahdollisuuksiinkin. Lasien sisältämien toiminnallisuuksien  ja erikoisominaisuuksien ansiosta ne sopivat erinomaisesti niin rakentamisen, teollisuuden kuin kuluttajienkin tarpeisiin.

Tuotevalikoimaamme kattaa muun muassa Reglit -profiililasit eli lasilankut, julkisivulasit, toiminnalliset lasit, lasitiilet, lasiharkot, lasiterassit, lasiovet, talvipuutarhat, lasilipat, lasikatokset, liukuovet, taiteovet sekä palonsuojalasit, palolasit ja turvalasit, kuten murronsuojalasit, räjähdyksensuojalasit ja luodinsuojalasit. Löydät meiltä niin sisätilojen kuin ulkotilojenkin lasit, märkätilojen lasit sekä erilaisia lasielementtejä, joista voit rakentaa erilaisia lasisia rakenteita, kuten tiskin tai pöydän. Valikoimaamme kuuluu myös innovatiiviset kiinnitysjärjestelmät, esimerkiksi lasien pistekiinnitysjärjestelmä. Löydät meiltä myös kattavat lisävarusteet, monipuoliset kattoikkunat ja ullakkoportaat.

Tutustu tuotekategorioihimme ja inspiroidu lasin monimuotoisista mahdollisuuksista!

Toteuttamiamme kohteita

Lasiratkaisujamme löytyy monesta vaikuttavasta ja merkittävästä kohteesta Suomesta ja ulkomailta. Keskeisiä referenssikohteita ovat esimerkiksi Helsingin keskustakirjasto Oodi, Kiasma, Länsimetron asemat, Ylen Iso Paja, Musiikkitalo, Kampin kauppakeskus, Ateneum, Helsinki-Vantaan lentoasema sekä Sanomatalo. Tutustu kohteisiin nyt!