Referenssit

Jokainen toteuttamamme lasiratkaisu on meille tärkeä referenssi. Lasiratkaisujamme löytyy monesta mainitsemisen arvoisesta, vaikuttavasta ja merkittävästä kohteesta Suomesta ja ulkomailta – näistä kaikista keskeisimmistä referenssikohteistamme löydät tietoa täältä. Merkittävimpiä kohteitamme ovat esimerkiksi Helsingin keskustakirjasto Oodi, Kiasma, Länsimetron asemat, Ylen Iso Paja, Musiikkitalo, Kampin kauppakeskus, Ateneum, Helsinki-Vantaan lentoasema sekä Sanomatalo.

Referenssikohteita selaamalla saat hyvän käsityksen siitä, millaisia lasiratkaisuja toteutamme – ja ehkäpä inspiroidut viemään omankin suunnitelmasi seuraavalle tasolle. Referenssilistauksemme sisältää myös päämiestemme kohteita ulkomailta.

Voit selata toteuttamiamme lasiratkaisuja joko tuotekategorian tai kohteen perusteella. Kerromme referensseistä myös mielellämme lisää, mikäli ne herättävät kiinnostuksesi!

Lasiarkkitehtuurissa on jotain erityisen vaikuttavaa

Korkeat ja näyttävät julkisivut lasista jäävät mieleen, kylpy- ja saunatilojen lasiratkaisut vaikuttavat ja toimistotilojen lasiratkaisut miellyttävät tunkkaisia seiniä enemmän. Ennen kaikkea lasista on helppo inspiroitua, mistä syystä olemmekin koonneet näitä inspiroitumisen aiheita verkkosivuillemme. Referenssikohteemme edustavat lasirakentamisen ja erikoislasien vuosikymmenten kokemustamme, ja kerromme niistä myös mielellämme lisää.

Suurien ja näkyvien kohteidemme lisäksi referensseihimme on listattu myös paljon pienempiä toteutuksia – meille jokainen toteutettu lasiratkaisu on referenssi. Tutustu referensseihin ja inspiroidu lasista nyt!

Miten voimme auttaa sinua?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.

 

Huomaathan, että yhteydenottolomakkeen voi lähettää vasta kun on ruksinut laatikon, jossa annetaan hyväksyntä henkilötietojen käsittelyyn.