Referenssit

Jokainen toteuttamamme lasiratkaisu on meille tärkeä referenssi. Lasiratkaisujamme löytyy monesta mainitsemisen arvoisesta, vaikuttavasta ja merkittävästä kohteesta Suomesta ja ulkomailta. Merkittävimpiä kohteitamme ovat mm. Helsingin keskustakirjasto Oodi, Kiasma, Länsimetron asemat, Ylen Iso Paja, Musiikkitalo, Kampin kauppakeskus, Ateneum, Helsinki-Vantaan lentoasema sekä Sanomatalo.

Referenssikohteita selaamalla saat hyvän käsityksen siitä, miten monipuolisia lasiratkaisuja toteutamme – ja ehkäpä inspiroidut viemään omankin suunnitelmasi seuraavalle tasolle. Referenssilistauksemme sisältää myös päämiestemme kohteita ulkomailta.

Voit selata toteuttamiamme lasiratkaisuja tuotekategorian tai kohteen perusteella. Kerromme referensseistämme myös mielellämme lisää, mikäli ne herättävät kiinnostuksesi!

Lasiarkkitehtuurissa on jotain erityisen vaikuttavaa

Lasista tehdyt korkeat ja näyttävät julkisivut jäävät mieleen, kylpy- ja saunatilojen lasiratkaisut vaikuttavat ja toimistotilojen lasiratkaisut miellyttävät tunkkaisia seiniä enemmän. Ennen kaikkea lasista on helppo inspiroitua, mistä syystä olemmekin koonneet näitä inspiroitumisen aiheita verkkosivuillemme. Referenssikohteemme edustavat lasirakentamisen ja erikoislasien vuosikymmenten kokemustamme, kerromme niistä myös mielellämme lisää.

Suurien ja näkyvien kohteidemme lisäksi referensseihimme on listattu myös paljon pienempiä toteutuksia – meille jokainen toteutettu lasiratkaisu on referenssi. Tutustu referensseihin ja inspiroidu lasista nyt!

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.

 

Huomaathan, että yhteydenottolomakkeen voi lähettää vasta kun olet ruksinut laatikon, jossa annetaan hyväksyntä henkilötietojen käsittelyyn.