Olympiastadion

Helsingin Olympiastadion on arkkitehtuuriltaan merkittävä monumentti ja suomalainen maamerkki. 1930-luvulla syntyneen Olympiastadionin uudistus perinteitä kunnioittaen valmistui vuonna 2020 – stadionin vaikuttavia rakenteita turvaavat nyt myös toimittamamme palonsuojalasit.

Palolasimme tarjoavat varmaa palonsuojaa vaikuttavuudesta ja suunnittelun vapaudesta tinkimättä. Olympiastadionin kaltaisessa kohteessa onkin erityisen tärkeää, että paloa osastoivat lasit ja rakenteet ovat sekä korkealaatuisia ja turvallisia, mutta samalla tyylikkäitä ja saumattomasti muuhun arkkitehtuuriin soveltuvia. Toimittamiamme palolaseja löytyy esimerkiksi stadionin näyttävistä valokuiluista, joiden avulla tuodaan päivänvaloa rakennuksen alimpiin kerroksiin. Palolaseillamme suojataan myös esimerkiksi stadionin ovia.

Olympiastadionin peruskorjaus palkittiin vuoden 2020 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnolla. Se sai myös vuoden 2020 Puupalkinnon. Puu ja lasi toimivatkin rakennusmateriaaleina erinomaisesti yhteen!

Kohde: Olympiastadion, Helsinki
Tuotteet: Contraflam Climaplus Horizontal EI-30 2k ja Pyroswiss 6 mm
Arkkitehdit: Uudistuksesta vastasi työyhteenliittymä K2S ja NRT yhteistyössä White Arkitektenin ja Wessel de Jongen kanssa.
Kuvat: Wellu Hämäläinen

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.