Suunnittelijoille

 

Suunnittelija – me olemme täällä sinua varten. Lähtökohtamme on taata, että voit lasiratkaisujemme avullamme suunnitella innovatiivisia ja laadukkaita tiloja ilman luovuutesi rajoittamista. Kanssamme saat ensiluokkaisten lasiratkaisujen lisäksi käyttöösi myös kokeneiden asiantuntijoidemme osaamisen laajoista ja haastavista suunnittelukokonaisuuksista.

Toimitamme maailman johtavien lasiosaajien tuotteita, niin rakentamisen kuin teollisuudenkin tarpeisiin. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa niin laatua, turvaa kuin innovatiivista vaikuttavuutta.

Olemme koonneet tärkeimmät tiedot tuotteistamme tuotesivuillemme. Esittelemme mielellämme tuotteitamme myös tarkemmin ja olemme käytettävissä vaativien lasirakenteiden suunnitteluprosessissa. Voimme tarvittaessa hyödyntää myös päämiestemme asiantuntijuutta.

Haluamme myös tarjota sinulle suunnittelijana ajankohtaista tietoa siitä, mikä lasialalla on juuri meidän mielestämme tällä hetkellä kaikista kiinnostavinta. Ajankohtaiset uutisemme, inspiroivat kohde-esittelyt ja uutuustuotteemme löydät aina Ajankohtaista-sivultamme.

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.