Rakentajille

 

Rakentaja, rakennuttaja tai pienrakentaja, me olemme täällä sinua varten. Meille on tärkeää, että voit erikoislasiratkaisujemme avulla toteuttaa rakennussuunnitelmasi laadusta ja tyylistä tinkimättä.

Olemme vuosikymmenten ajan tuoneet sekä rakennusalan laseja julkiseen, kaupalliseen ja teolliseen rakentamiseen että lasitiiliä rakennuttajien projekteihin ympäri Suomea. Olemme vuosien aikana kehittäneet lasitiilimallistoja sopimaan myös pohjoiseen rakentamiseen ja kehittäneet asennusvalmiita lasitiilituotteita helpottamaan rakennusprojekteja.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään valikoimaamme palvelemaan mahdollisimman hyvin erilaisten rakentajien tarpeita ja toiveita. Uusimmat tuoteryhmät ovatkin syntyneet kuuntelemalla asiakkaidemme ajatuksia ja seuraamalla alan trendejä.

 

Meiltä löydät kattavan valikoiman laadukkaita erikoislaseja haastavimpiinkin rakennusprojekteihin

Pienrakentajille toimitamme esimerkiksi:

  • lasitiiliä
  • lasiharkkoja
  • terassilasituksia ja talvipuutarhoja
  • suihkunurkkia ja -seiniä
  • saunan lasituksia
  • kaide- ja porraslasituksia
  • kattoikkunoita
  • ullakkoportaita
  • keraamisia takkaluukun laseja ja puhdistussieniä

Autamme mielellämme myös kehittämään uudenlaisia tapoja käyttää lasia rakentamisessa.

Tiesitkö, että toimittamiamme lasitiiliä voi tilata myös hyvin varustelluista rautakaupoista?

Lasin mahdollisuudet ja alati kehittyvät ominaisuudet tekevät siitä suositun rakennuselementin

Erikoislaseilla toteutat rakennukseesi niin vaikuttavat ja älykkäät julkisivut, osastoivat palonsuojalasit kuin näyttävät terassit ja kaiteetkin. Rakentajalle lasi tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia olla luova – kattavia ominaisuuksia sisältävät erikoislasit tarjoavat muun muassa kestävyyttä, suojaa ja muita hyötyjä, vaikuttavuudesta tinkimättä. Rakenna näyttävästi, rakenna lasilla!

Lasin suosio näkyy niin julkisessa, teollisessa kuin pienrakentajankin rakentamisessa. Oli tarpeesi pieni tai suuri, autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun. Rakentajan palvelumme takaavat sen, että saat aina kaipaamasi asiantuntijuuden ja tuen, joiden avulla rakennukseesi toteutetaan kestävimmät ja laadukkaimmat lasiratkaisut.

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.