Tämän päivän moderni turvallisuus on tehty lasista!

Meiltä löydät markkinoiden laajimman valikoiman CE-merkittyjä ja testattuja murronsuoja-, luodinsuoja- ja räjähdyksensuojalaseja.

Korkean turvatason erikoislasit turvaavat henkilö- ja omaisuusvahingoilta.

Vaikka korkean turvatason lasit toimitetaan vakiona float-lasilla, on niitä mahdollista saada myös erittäin kirkkaalla Diamant-lasilla. Diamant-lasi on rautaoksidivapaa lasi, joka on huomattavasti kirkkaampi kuin normaali float-lasi.

 

Vitrean turvalasit voidaan yhdistää lasipaketiksi muiden erikoislasien kanssa

Vitrean turvalasit voidaan yhdistää lasipaketiksi muiden erikoislasien kanssa, mikäli laseilta vaaditaan muita toiminnallisuuksia. Tällöin lasipakettiin voidaan saada esimerkiksi parannettu lämmön- ja ääneneristysarvo tai auringonsuoja-arvo. Lasit voidaan toteuttaa 2K (Climaplus) tai 3K (Climatop) eristyslasina.

Murron- ja luodinsuojalaseja on myös saatavana Polygard-versiona. Paremman suorituskyvyn Polygard-versiossa käytetyn polykarbonaatin ansiosta lasimassa saadaan vähentymään jopa puoleen, jolloin lasista tulee kevyempi, ohuempi ja kirkkaampi.

Toimitamme murronsuojalaseja luokissa P 6 B – P 8 B normin EN 356 (A ja B) mukaisesti, luodinsuojalaseja luokissa BR 1 – BR 7 ja SG1 – SG2 normin EN 1063 mukaisesti ja räjähdyksensuojalaseja luokissa ER 1 – ER 4 normin EN 13541 mukaisesti. Lisäksi saatavana on myös murron- ja luodinsuojayhdistelmälaseja.

Vitrean turvalasit valmistaa alan asiantuntija Vetrotech Saint-Gobain.

Tämän päivän moderni turvallisuus on tehty lasista

Korkealaatuiset turvalasimme ovat suunniteltuja kestämään tilanteita, joita normaali lasi ei kestä. Testatuilla murronsuoja-, luodinsuoja- ja räjähdyksensuojalaseillamme nostat rakennuksesi turvallisuuden uudelle tasolle. Turvalasiemme monipuolisen yhdisteltävyyden ansiosta voit lisätä lasiratkaisusi turvallisuusominaisuuksien kirjoon vielä muitakin hyötyjä, esimerkiksi lämmön- tai ääneneritykseen liittyen.

Turvalasit, murronsuojalasit, luodinsuojalasit, räjähdyksensuojalasit – turvaa rakennuksesi lasilla ja ota yhteyttä alan asiantuntijaan nyt!

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.