Lisätilaa asumiseen markkinoiden johtavalta valmistajalta – tuo valo ja luonto sisälle!

Me toimitamme markkinoiden laadukkaimmat ratkaisut kylmiin ja lämpimiin terassilasituksiin sekä liikuteltaviin lasiseiniin. Terassit, parvekkeet, viherhuoneet ja talvipuutarhat mahdollistavat asuintilojen laajentamisen pihan puolelle, mikä tuo kotiisi tai rakennukseesi enemmän valoa, ilmaa ja todellisia lisäneliöitä. Tilojen muunneltavuutta lisäävät lasiseinät ovat älykkään kodin myyntivaltti myös tulevaisuudessa. Korkealaatuiset avausmekanismit ja soljuvat kiskot tekevät lasiovien käytöstä helppoa sekä erottavat ne keskinkertaisista ratkaisuista.

Laaja valikoima avautumistapoja, teknisiä ominaisuuksia, profiileja ja viimeistelyvaihtoehtoja takaa sen, että lasiratkaisu on aina räätälöity juuri rakennukseesi sopivaksi. Suuret, säänkestävät ja lämpöä eristävät lasipinnat mahdollistavat lähes esteettömän näköalan.

Lasiratkaisumme sopivat niin moderniin kotiin kuin arkkitehtonisesti vaativiin rakennusprojekteihinkin. Korkealaatuiset erikoislasimme ovat laatutietoisen rakentajan varma valinta.

Tuotteidemme valmistaja Solarlux Aluminium Systeme GmbH on maailman johtava ensiluokkaisten lasisten taitto-ovien, talvipuutarhojen, terassikatosten sekä parvekelasien järjestelmätoimittaja.

Voit pidentää lyhyttä kesää terassi- ja talvipuutarharatkaisuillamme

Koska kesämme ovat lyhyitä, on sen pidentäminen ja yhteyden löytäminen ympäristöön myös muina vuodenaikoina entistäkin lähempänä sydäntä. Moneksi muuntuvat terassi- ja talvipuutarharatkaisumme takaavat sen, että rakennuksestasi ei puutu valoa, ilmaa ja tilan tuntua vuoden harmaimpinakaan aikoina. Lasinen laajennus tai lisäsiipi tuo todellakin aitoja lisäneliöitä rakennukseen. Vaihtoehtoja on useita – mikäli pohdit katseet kääntävää talvipuutarhaa taloasi säväyttämään, taiteovien lisäämistä näköalaa avaamaan tai terassijärjestelmän asennuttamista asuintilaasi laajentamaan – me olemme kumppanisi unelman toteuttamisessa.

Lasiterassit, talvipuutarhat, viherhuoneet, lasiset taiteovet ja liukuovet löydät meiltä Vitrealta. Katsotaan yhdessä lasin mahdollisuuksia uudella tavalla. Olemme täällä sinua varten!

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.