Lisätilaa asumiseen markkinoiden johtavalta valmistajalta – tuo valo ja luonto sisälle!

Me toimitamme markkinoiden laadukkaimmat ratkaisut kylmiin ja lämpimiin terassilasituksiin ja liikuteltaviin lasiseiniin. Terassit, parvekkeet ja talvipuutarhat mahdollistavat asuintilojen laajentamisen pihan puolelle, mikä tuo kotiisi tai rakennukseesi enemmän valoa, ilmaa ja tilaa. Tilojen muunneltavuutta lisäävät lasiseinät ovat älykkään kodin myyntivaltti myös tulevaisuudessa. Korkelaatuiset avausmekanismit ja soljuvat kiskot tekevät lasiovien käytöstä helppoa ja erottavat ne keskinkertaisista ratkaisuista.

Laaja valikoima avautumistapoja, teknisiä ominaisuuksia, profiileja ja viimeistelyvaihtoehtoja takaa sen, että lasiratkaisu on aina räätälöity juuri rakennukseesi sopivaksi. Suuret, säänkestävät ja lämpöä eristävät lasipinnat mahdollistavat lähes esteettömän näköalan.

Lasiratkaisumme sopivat niin moderniin kotiin kuin arkkitehtonisesti vaativiin rakennusprojekteihinkin. Korkealaatuiset erikoislasimme ovat laatutietoisen rakentajan varma valinta.

Tuotteidemme valmistaja Solarlux Aluminium Systeme GmbH on maailman johtava ensiluokkaisten lasisten taitto-ovien, talvipuutarhojen, terassikatosten sekä parvekelasien järjestelmätoimittaja.

Voit pidentää lyhyttä kesää terassi- ja talvipuutarharatkaisuillamme

Kun kesämme ovat lyhyitä, on sen pidentäminen ja yhteyden löytäminen ympäristöön myös muina vuodenaikoina entistäkin lähempänä sydäntä. Moneksi muuntuvat terassi- ja talvipuutarharatkaisumme takaavat sen, että rakennuksestasi ei puutu valoa, ilmaa ja tilan tuntua vuoden harmaimpinakaan aikoina. Vaihtoehtoja on useita – mikäli pohdit katseet kääntävää talvipuutarhaa taloasi säväyttämään, taiteovien lisäämistä näköalaa avaamaan tai terassijärjestelmän asennuttamista asuintilaasi laajentamaan – me olemme kumppanisi unelman toteuttamisessa.

Lasiterassit, talvipuutarhat, lasiset taiteovet ja liukuovet löydät meiltä Vitrealta. Katsotaan yhdessä lasin mahdollisuuksia uudella tavalla. Olemme täällä sinua varten!

Miten voimme auttaa sinua?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.