Näyttävää rakentamista ja moderneja ratkaisuja – toimittamamme Reglit -profiililasi eli lasilankku on kehitetty erityisesti nykyaikaisen lasiarkkitehtuurin tarpeisiin. Laaja valikoima laadukkaita pinta- ja värivaihtoehtoja takaa suunnittelun vapauden ja uniikit lasikokonaisuudet.

Reglit -järjestelmä perustuu itsensä kantaviin U:n muotoisiin lasielementteihin, joilla voidaan toteuttaa jopa 7 metriä korkea, yhtenäinen lasipinta. Lasitus asennetaan pysty- tai vaakasuuntaan ilman erillisiä profiileja lasien välissä. Tämä takaa esteettömän ja varjottoman valonläpäisyn.

Etsitkö rakennukseesi jotain arkkitehtonisesti mieleenpainuvaa?

Etsitkö rakennukseesi jotain arkkitehtonisesti mieleenpainuvaa ja innovatiivista? Hyvä, Reglit -profiililasit odottavat kutsuasi. Laseja on mahdollista saada useilla eri pintakuvioilla ja käsittelyillä, joiden avulla voit luoda uniikkeja toteutuksia ja ennennäkemättömän korkeita, yhtenäisiä lasipintoja. Ei olekaan ihme, että Reglit -profiililaseja löytyy useista palkituista kohteista. Lasia voidaan käyttää useisiin eri tarkoituksiin, näyttävistä julkisivulasituksista aina toimiviin katoksiin ja porrashuonelasituksiin asti.

Millainen on sinun suunnitelmasi? Viedään se uudelle tasolle Reglit -profiililasien mahdollisuuksilla!

Lasilankut, profiililasit, Reglit -lasit – ratkaisun löydät meiltä Vitrealta.

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.