Näyttävää rakentamista ja moderneja ratkaisuja – toimittamamme Reglit-profiililasi eli lasilankku on kehitetty erityisesti nykyaikaisen lasiarkkitehtuurin tarpeisiin. Laaja valikoima laadukkaita pinta- ja värivaihtoja takaa suunnittelun vapauden ja uniikit lasikokonaisuudet.

Reglit-järjestelmä perustuu itsensä kantaviin U:n muotoisiin lasielementteihin, joilla voidaan toteuttaa jopa 7 metriä korkea, yhtenäinen lasipinta. Lasitus asennetaan pysty- tai vaakasuuntaan ilman erillisiä profiileja lasien välissä. Tämä takaa esteettömän ja varjottoman valonläpäisyn.

Etsitkö rakennukseesi jotain arkkitehtonisesti mieleenpainuvaa?

Jos etsit rakennukseesi jotain arkkitehtonisesti mieleenpainuvaa ja innovatiivista, on vastauksesi Reglit-profiililasit. Laseja on mahdollista saada useilla eri pintakuvioilla ja käsittelyillä, joten avulla voit luoda uniikkeja toteutuksia ja ennennäkemättömän korkeita, yhtenäisiä lasipintoja. Ei olekaan ihme, että Reglit-profiililaseja löytyy useista palkituista kohteista. Lasia voidaan käyttää useisiin eri tarkoituksiin, näyttävistä julkisivulasituksista esimerkiksi toimiviin katoksiin tai porrashuonelasituksiin asti.

Millainen on sinun suunnitelmasi? Viedään se uudelle tasolle Reglit-profiililasien mahdollisuuksilla! Lasilankut, profiililasit, Reglit-lasit – ratkaisun löydät meiltä Vitrealta.

Miten voimme auttaa sinua?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.