Näyttävillä lasikaiteilla ja -lipoilla viimeistelet rakennuksesi sisä- ja ulkotilat.

Tarjoamme markkinoiden laadukkaimmat lasikaideratkaisut, joissa yhdistyvät turvallisuus, kestävyys, käytännöllisyys ja tyylikkyys. Monikäyttöiset lasikaiteet ovat läpinäkyviä, ohuita ja sopivat lukuisiin eri ympäristöihin.

Valikoimastamme löydät myös tyylikkäät ja minimalistiset lasilipat/lasikatokset, joiden avulla sekä suojaat rakennuksesi sisääntulon että valaiset sen samalla näyttävästi. Tutustu lasilippojen ja -kaiteiden mahdollisuuksiin nyt!

Lasikaiteiden avulla näet ja koet ympäristösi aivan uudella tavalla

Anna katseesi kohdata esteettä ympäristösi – lasikaiteiden avulla näet ja koet sinua ympäröivät tilat aivan uudella tavalla. Lasikaiteet tarjoavat sekä viehättäviä näköaloja, tyyliä että turvaa, johon voit luottaa. Korkealaatuiset lasikaiteemme täydentävät suunnitelmasi niin teollisrakentamisessa kuin pienrakentamisessakin. Kaiteilla viet esimerkiksi rakennuksen kattoterassin siluetin uudelle tasolle tai viimeistelet kotisi tasot. Lasikaide onkin helppo valinta, kun haluat näyttävyyttä turvallisuudesta tinkimättä. Näyttävyydestään ja jykevyydestään huolimatta lasikaiteet ovat näppäriä asentaa.

Lasilipalla suojaat sisäänkäyntiä ja takaat sen näyttävyyden

Lasilipat ovat erinomainen tapa sekä suojata sisäänkäyntejä että taata niiden moderni ilme. Lasilipat ovat yhdistettävissä myös valoihin, jolloin ne toimivat myös valaisevina elementteinä! Lasilippa on moderni lasikatos, johon kannattaa tutustua viimeistään nyt.

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä paras lasiratkaisu juuri sinulle!

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.