Näyttävillä lasikaiteilla ja -lipoilla viimeistelet rakennuksesi sisä- ja ulkotilat.

Tarjoamme markkinoiden laadukkaimmat ja monikäyttöiset lasikaideratkaisut. Lasikaiteissamme yhdistyvät turvallisuus, kestävyys, käytännöllisyys sekä tyylikkyys. Lasin ominaisuudet loistavat läpinäkyvyydellään, ohuudellaan sekä kyvyllään sopeutua ympäristöön.

Valikoimastamme löytyvät myös tyylikkäät ja minimalistiset lasilipat/ lasikatokset, joiden avulla sekä suojaat rakennuksesi sisääntulon että valaiset sen samalla näyttävästi. Tutustu lasilippojen ja -kaiteiden mahdollisuuksiin nyt!

Lasikaiteiden avulla näet ja koet ympäristösi aivan uudella tavalla

Anna katseesi kohdata esteettä ympärilläsi olevat asiat – lasikaiteiden avulla näet ja koet ympäristösi aivan uudella tavalla. Ne tarjoavat sekä unohtumattomia näköaloja ja tyyliä että turvaa, johon voit luottaa. Korkealaatuiset lasikaiteemme täydentävät suunnitelmasi tyylillään niin teollisrakentamisessa kuin pienrakentamisessakin – kaiteilla viet esimerkiksi rakennuksen kattoterassin siluetin uudelle tasolle tai viimeistelet vaikka oman kotisi tasot. Lasikaide onkin helppo valinta, kun haluat näyttävyyttä turvallisuudesta tinkimättä – kokolasisena toteutuksena. Näyttävyydestään ja jykevyydestään huolimatta lasikaiteet ovat näppäriä asentaa.

Lasilipalla suojaat sisäänkäyntiä ja takaat sen näyttävyyden

Lasilipat ovat erinomainen tapa sekä suojata sisäänkäyntejä että taata niiden moderni näyttävyys. Lasilipat ovat yhdistettävissä myös valoihin, jolloin se toimii myös valaiseva elementtinä! Lasilippa on moderni lasikatos, mihin kannattaa tutustua viimeistään nyt.

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä paras lasiratkaisu juuri sinulle!

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.