Tuo päivänvalo sisätiloihin.

Kattoikkunoissamme yhdistyvät valoisuus, ympäristöystävällisyys, laatu ja innovatiivisuus.

Kattoikkunat on suunniteltu päästämään enemmän luonnonvaloa sisätiloihin, joten ne auttavat tehostamaan sisätilojen valaisemista. Käyttökokemusta, turvallisuutta ja energiatehokkuutta ikkunoissa parannetaan teknologian avulla – markkinoiden lämpimimmällä Thermo -ikkunalla päästään jopa 0,58 U-arvoon. Älykäs Solar-malli hyödyntää virtalähteenään aurinkoenergiaa ja osaa mukautua säähän – kysy aurinkopaneeleilla varustetuista ikkunoista meiltä lisää!

Kattoikkunoiden kokoja ja teknisiä ominaisuuksia pääsee valitsemaan lukuisista eri vaihtoehdoista. Standardikokojen lisäksi kattoikkunoita voidaan myös valmistaa asiakkaan tarvitsemassa koossa. Saatavana on myös laaja valikoima verhoja, kaihtimia ja muita lisävarusteita. Ikkunajärjestelmien valmistaja on Fakro.

Kattoikkunoiden BIM-objektit löytyvät verkkosivulta www.bimobject.com/fi/fakro

Kattoikkunan avulla tuot valoa ja avaruutta sisään

Eurooppalaista loft-tunnelmaa huokuvat kattoikkunat kasvattavat suosiotaan rakentamisessa, sekä antavat koko rakennukselle aivan omanlaisensa ilmeen. Niiden avulla tuot valoa ja avaruutta sisään – ja itse ikkunat toimivat katseenvangitsijoina tilassa kuin tilassa. Kattavasta kattoikkunavalikoimastamme löydät täydelliset ratkaisut sekä tasaisille että kalteville katoille, monin eri ominaisuuksin ja avausmekanismein. Tiesitkö, että kattoikkuna voi toimia myös hätäuloskäyntinä?

Tutustu kattoikkunoiden mahdollisuuksiin sivuillamme ja ole yhteydessä, niin etsitään uniikit kattoikkunaratkaisut juuri sinun unelmiisi sopiviksi.

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.