Lasitiilillä ja -harkoilla luot näyttävät ja yksilölliset ratkaisut niin julkisiin kuin yksityisiinkin tiloihin. Käyttömahdollisuuksia on lähes rajattomasti!

Olipa rakentamisen kohteena sitten seinä, sermi, tilanjakaja, kylpytila tai huonekalu, kuten esimerkiksi keittiön saareke tai märkätilan penkki  niin lasitiilet ja -harkot toimivat loistavina rakennusmateriaaleina. Lasielementit voivat toimia valoa sisään päästävinä rakenteina, näkösuojina tai esimerkiksi erikseen valaistavina katseenkääntäjinä.

Lasitiilivalikoimasta löytyy useita erilaisia malleja, joiden ominaisuudet sopivat sekä sisä-, että ulkokäyttöön. Lasiharkkojen muodot ja värimallit mahdollistavat luovimmatkin ratkaisut, mutta soveltuvat vain sisätiloihin. Tarkemmat tiedot malleista löydät asianomaisilta tuotesivuiltamme. Valikoimastamme löydät myös turvalasiratkaisut.

Inspiroidu lasitiilien ja lasiharkkojen loputtomasta mahdollisuuksien maailmasta

Ajattomien lasitiilien ja lasiharkkojen suosio rakentamisessa jatkuu – eikä syyttä. Kun omien suunnitelmien ja luovuuden rajana on vain taivas, ei yksilöllisten, vuosi toisensa perään katseen pysäyttävien lasiratkaisujen kaltaista löydä. Lasitiilet ja lasiharkot tarjoavat loputtomat mahdollisuudet luoda jotain aivan uutta ja uniikkia, vaativampaankin makuun – kun lasiharkoilla säväytät sisätiloissa, lasitiilillä vaikutat sekä ulkona että sisällä. Meiltä löydät myös turvaominaisuuksia sisältäviä ratkaisuja lasitiileistä.

Oli kyse sitten arkkitehtuurisesti vaikuttavan julkisivun luomisesta tai tilan jakamisesta kylpytiloissa – löydät ratkaisun laseistamme. Inspiroidu lasitiilien ja lasiharkkojen ajattoman klassisesta ja loputtomasti mahdollisuuksia tarjoavasta maailmasta nyt, ja me autamme toteuttamaan loput.

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.