Lasitiilillä ja -harkoilla luot näyttävät ja yksilölliset ratkaisut sekä julkisiin että yksityisiin tiloihin. Käyttömahdollisuuksia on lähes rajattomasti!

Lasitiilistä ja -harkoista voidaan rakentaa esimerkiksi seiniä, sermiä, tilanjakajia, kylpytiloja tai huonekaluja, kuten vaikkapa keittiön saarekkeita tai märkätilan penkkejä. Lasielementit voivat toimia valoa sisään päästävinä rakenteina, näkösuojina tai esimerkiksi erikseen valaistavina katseenkääntäjinä.

Lasitiilistä löytyy useita erilaisia malleja, joiden ominaisuudet sopivat sekä sisä-, että ulkokäyttöön. Valikoimastamme löydät myös turvalasiratkaisut. Lasiharkkojen muodot ja värimallit mahdollistavat luovimmatkin ratkaisut, mutta soveltuvat vain sisätiloihin. Tarkemmat tiedot malleista löydät asianomaisilta tuotesivuiltamme.

Inspiroidu lasitiilien ja lasiharkkojen loputtomasti mahdollisuuksia tarjoavasta maailmasta

Ajattomien lasitiilien ja lasiharkkojen suosio rakentamisessa jatkuu – eikä syyttä. Kun omien suunnitelmien ja luovuuden rajana on vain taivas, ei yksilöllisten, vuosi toisensa perään katseen pysäyttävien lasiratkaisujen kaltaista löydä. Lasitiilet ja lasiharkot tarjoavat loputtomat mahdollisuudet luoda jotain aivan uutta ja uniikkia, vaativimpiinkin suunnitelmiin – kun lasiharkoilla säväytät sisätiloissa, lasitiilillä vaikutat sekä ulkona että sisällä. Meiltä löydät myös turvaominaisuuksia sisältäviä ratkaisuja lasitiilissä.

Oli kyse sitten arkkitehtuurisesti vaikuttavan julkisivun luomisesta tai tilan jakamisesta kylpytiloissa – löydät ratkaisun laseistamme. Inspiroidu lasitiilien ja lasiharkkojen ajattoman klassisesta ja loputtomasti mahdollisuuksia tarjoavasta maailmasta nyt, ja me autamme toteuttamaan loput.

Miten voimme auttaa sinua?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.