Vastaa paloturvallisuuden vaateisiin korkealaatuisilla ja arkkitehtonisesti vaikuttavilla palonsuojalaseilla!

Meiltä löydät markkinoiden laajimman valikoiman CE-merkittyjä, testattuja, karkaistuja sekä laminoituja kirkkaita palonsuojalaseja. Tuotteemme tarjoavat luotettavaa palonsuojaa vaikuttavuudesta tinkimättä – suojan tehtävänä on tarjota kokonaisvaltaista turvaa juuri sinun suunnitelmiisi soveltuen.

Paloteknisten tekijöiden lisäksi Vitrean palonsuojalaseissa on kiinnitetty erityistä huomiota optisiin ominaisuuksiin sekä mekaaniseen lujuuteen, jotta lasit ja rakenteet sopivat vaivatta muuhun arkkitehtuuriin, laseihin voidaan lisäksi yhdistää erilaisia toiminnallisuuksia. Palolaseja on saatavilla kaikissa paloluokissa, ne mukautuvat suunnitelmiin myös tyyliltään – mallistosta löytyy eripaksuisia saumoja, väriä sekä mahdollisuuksia digitaalisen printin hyödyntämiseksi. Myös yhteensopivia profiilivaihtoehtoja on lukuisia, niistä voit kysyä lisää myyjiltämme.

Palonsuojalaseja on koepoltettu hyväksytysti useissa sadoissa eri rakenteissa, kuten ovissa, ikkunoissa, seinissä, valokatteissa sekä erilaisissa teräs-, alumiini- ja puurakenteissa. Palonsuojalaseilta löytyy myös ympäristötuoteselosteet, jotka auttavat saavuttamaan rakennuksen kestävän rakentamisen tavoitteet.

Tuotteidemme valmistaja Vetrotech Saint-Gobain on yksi maailman johtavista palonsuojalasien valmistajista. Kaikki Vetrotech Saint-Gobain -palonsuojalasit ovat ominaisuuksiltaan turvalaseja ja täysin UV -säteilyn kestäviä.

 

Kaikki Contraflam -lasit täyttävät standardin BS EN12600 korkeimman törmäysturvallisuusluokituksen 1B1.

 

Lisätietoa palonsuojalasien paloluokituksista

Tutustu palonsuojalasien ympäristövaikutuksiin

 

Palolasien täytyy olla teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokkaa

Tyylistä ei kuitenkaan tarvitse tinkiä! Lasiratkaisuillamme teet tilasta kuin tilasta paloturvallisen, sekä samalla arkkitehtonisesti vaikuttavan. Tuotevalikoimastamme löydät helposti muunneltavia ratkaisuja, jotta voit rauhassa antaa luovuutesi loistaa suunnitelmasi suhteen. Laajan valikoimamme ansiosta löydät meiltä varmasti myös juuri sen lasin, joka takaa tarvitsemasi tekniset ominaisuudet.

Palonsuojalasit, palolasit, osastoivat lasiratkaisut – näihin löydät parhaat ratkaisut meiltä Vitrealta. Ota meihin yhteyttä, niin autamme valitsemaan parhaiten sopivan, sekä paloturvallisen lasiratkaisun suunnitelmaasi – vuosikymmenten aikana kehittyneellä palonsuojalasikokemuksella.

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.