Vastaa paloturvallisuuden vaateisiin korkealaatuisilla, arkkitehtonisesti vaikuttavilla palonsuojalaseilla!

Meiltä löydät markkinoiden laajimman valikoiman CE-merkittyjä ja testattuja, kirkkaita palonsuojalaseja. Tuotteemme tarjoavat varmaa palonsuojaa vaikuttavuudesta tinkimättä – niiden tehtävänä on tarjota kokonaisvaltaista turvaa juuri sinun suunnitelmiisi sopien.

Palolaseja on saatavilla kaikissa paloluokissa. Paloteknisten tekijöiden lisäksi Vitrean palonsuojalaseissa on kiinnitetty erityistä huomiota optisiin ominaisuuksiin sekä mekaaniseen lujuuteen niin, että lasit ja rakenteet sopivat vaivatta muuhun arkkitehtuuriin. Palolasit mukautuvat suunnitelmiin myös tyyliltään – mallistossa on niin ohuempaa kuin paksumpaa saumaa, väriä sekä mahdollisuuksia digitaalisen printin hyödyntämiseksi.

Palonsuojalaseja on hyväksytysti koepoltettu useissa sadoissa eri rakenteissa; ovissa, ikkunoissa, seinissä, valokatteissa sekä erilaisissa teräs-, alumiini- ja puurakenteissa. Palonsuojalaseilta löytyy myös ympäristötuoteselosteita, jotka auttavat saavuttamaan rakennuksen kestävän rakentamisen tavoitteet.

Tuotteidemme valmistaja Vetrotech Saint-Gobain on yksi maailman johtavista palonsuojalasien valmistajista. Kaikki Vetrotech Saint-Gobain- palonsuojalasit ovat samalla myös turvalaseja ja täysin UV-säteilyn kestäviä.

Lisätietoa palonsuojalasien paloluokituksista

Tutustu palonsuojalasien ympäristövaikutuksiin

 

Palolasien täytyy olla teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokkaa

Tyylistä ei kuitenkaan tarvitse tinkiä! Lasiratkaisuillamme teet tilasta kuin tilasta paloturvallisen, mutta samalla arkkitehtonisesti vaikuttavan. Tuotevalikoimastamme löydät niin muunneltavia ratkaisuja, että voit rauhassa antaa luovuutesi loistaa suunnitelmasi suhteen. Laajan valikoimamme ansiosta löydät meiltä varmasti myös juuri sen lasin, joka takaa tarvitsemasi tekniset ominaisuudet.

Palonsuojalasit, palolasit, osastoivat lasiratkaisut – näihin löydät parhaat ratkaisut meiltä Vitrealta. Ota meihin yhteyttä, niin autamme valitsemaan juuri parhaimman, paloturvallisen lasiratkaisun suunnitelmaasi – vuosikymmenten palonsuojalasikokemuksella.

Miten voimme auttaa sinua?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.