Märkätilojen lasiratkaisut

Lasinen sauna vaikuttaa ja jää mieleen.

Lasin avulla saat toteutettua näyttävät märkätilat, aina laatutietoisen kodin suihku- ja saunatiloista hotellien kylpylä- ja hoitolatiloihin asti. Lasi toimii usein hienosti tilan tunnelmaa rauhoittavana elementtinä ja samalla käytännöllisenä tilanjakajana. Vitrean laadukkaat, modernit ja helppokäyttöiset kostean tilan lasiratkaisut soveltuvat vaativiimpiinkin kohteisiin.

Valikoimastamme löytyy kiinteitä ja kääntyviä suihkuseiniä, lasiovia, lasisia suihkukaappeja sekä saunan lasituksia, aina asiakkaan tilaan räätälöitynä. Asiantuntijamme suunnittelevat kohteeseesi parhaan mahdollisen lasituksen – kostean tilan lasien tulee olla teknisiltä ominaisuuksiltaan laadukkaita, mekanismeiltaan helppokäyttöisiä sekä tietysti turvallisia koko perheen käyttöön. Me pidämme tästä huolen.

Minimalistiset lasihelat takaavat modernin lopputuloksen.

Kylpytilojen lasituskokonaisuus koostuu lasista ja erilaisista lasikiinnikkeistä, saranoista ja vetimistä. Laadukas lopputulos tehdään tarkalla suunnittelulla, pienillä toleransseilla sekä laadukkailla detaljeilla kuten lasiheloilla ja saranoilla, jotka kestävät käyttöä, pysyvät säädöissään eivätkä narise. Laatu piileekin usein yksityiskohdissa: esimerkiksi käyttämissämme SAINT-GOBAIN lasiheloissa ei ole näkyviä ruuveja laisinkaan, mikä tekee niiden ilmeestä minimalistisen tyylikkään ja antaa lasin loistaa häiriöittä.

Valittavana on useita erilaisia laseja sekä heloja ja toimitamme tuotteet usein myös asiakkaan mittoihin teetettynä. Autamme mielellämme parhaan lasiratkaisun löytämisessä! Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun suunnitelmiisi sopivat lasiratkaisut.

Katso alta esimerkkejä märkätilojen lasitoteutuksista. Kylpytiloihin erinomaisesti sopivat lasitiilet ja lasiharkot löydät erilliseltä tuotesivulta täältä. Mikäli etsit älykästä, käyttäjän toiveiden mukaan läpinäkyvästä läpinäkymättömäksi napin painalluksella muuttuvaa lasitusta, tutustu Priva-Lite-lasitukseen täältä.

Suihkuseinä
Suihkuseinä ovella
Suihkunurkka
Suihkukaappi
Saunan lasitukset

Miten voimme auttaa sinua?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.