Vision Control -eristyslasi

Vision Control on kaksinkertainen eristyslasi, jonka välitilaan on sijoitettu portaattomasti säädettävä sälekaihdin. Kaihdinsäleikköä voidaan ohjata joko manuaalisesti tai moottoroidusti. Vision Control -lasissa ei ole ohjauslankoja tai muita herkästi kuluvia osia, joten lasi on täysin huoltovapaa, sekä soveltuu käytettäväksi kaikkein vaativimmissakin käyttökohteissa.

Vision Control -lasit tarjoavat säädettävän näkö- ja häikäisysuojan hygieenisessä, kompaktissa muodossa. Välitilaan sijoitettu kaihdinsäleikkö suojaa auringon lämpösäteilyltä erittäin tehokkaasti.

Vision Control -laseja toimitetaan kahta perustyyppiä, jotka ovat Vision Control Standard (standardipaksuus 63 mm, ilmaväli 51 mm) ja Vision Control Mini (standardipaksuus 33 mm, ilmaväli 25 mm). Kaihdinsäleikköjen materiaali on pursotettua alumiinia. Sisäkäytössä kaihdinsäleikön väri on vapaasti valittavissa valmistajan värikartan mukaan. Ulkokäytössä on valittavana 2 väriä: valkoinen ja metallin harmaa.

Vision Control -lasit soveltuvat erinomaisesti lasikatteisiin ja muille vinoille pinnoille ilman pelkoa toimintahäiriöistä. Jäykkärakenne on käytännöllisesti katsoen meluton ja erittäin toimintavarma avautuvissa rakenneosissa, esimerkiksi ovissa, joissa rakenteeseen kohdistuu suuria liikkeen aiheuttamia rasituksia.

Tekniset tiedot
  • Integroitu sälekaihdin
  • Kaihdinsäleikköjen materiaali on alumiinia
  • Sisäkäytössä värin voi vapaasti valita
  • Ulkokäytössä valittavana kaksi väriä: valkoinen ja metallin harmaa
  • Saatavana sekä 2k- että 3k-rakenteena
  • U arvo: 3k rakenteelle ≤ 0,9 W/m²K

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.