MHB:n innovatiiviset teräsprofiilijärjestelmät ovat ultraohuita ja niissä yhdistyy esteettinen ulkoasu ja tämän päivän korkeimmat laatuvaatimukset. Ominaisuuksiensa ansiosta viimeisteillyt profiilit muodostavat lasien kanssa kokonaisuuden, jossa lasin ominaisuudet pääsevät loistamaan.

Jo vuosisatojen ajan kehtitetty Hollantilainen teräsosaaminen näkyy tämän päivän profiilijärjestelmissä, jonka ansiosta MHB täyttää korkeimmatkin laatustandardit sekä uudisrakentamisessa että saneerauksissa.

MHB on toteuttanut lukuisia kohteita pohjoismaissa, joissa profiilijärjestelmän ainutlaatuisuus ja korkea viimeistelyn taso on nähtävillä.

MHB:n äärimmäisen ohut profiilijärjestelmä mahdollistaa suunnittelijoille ja käyttäjille lopputuloksen, joissa valoisuus, tilantunne sekä optimaalinen turvallisuus yhdistyvät samassa kokonaisuudessa.

MHB profiilijärjestelmästä löytyy ratkaisut, niin sisäseiniin kuin julkisivuihin sekä oviin. MHB:n patentoidut ja sertifioidut tuotteet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset kestävyyden, palonsuojauksen, ääni ja lämpöeristyksen sekä arkkitehtuurin osalta.

Korkealaatuiset erikoissaranat ja lukitusjärjestelmät viimeistelevät järjestelmän täydelliseksi kokonaisuudeksi.

MHB:n suunnittelu, tuotanto ja kokoonpano on keskitetty yhden katon alle, mikä mahdollistaa arkkitehtien ja suunnittelijoiden vaativimpienkin projektien toteuttamisen halutusta lopputuloksesta tinkimättä.

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.