SageGlass

Elektrokromaattinen SageGlass on julkisivulasirakentamisen kirkkain tähti!

Löydät valikoimastamme elektrokromaattisen SageGlassin, joka on alansa johtava arkkitehtoninen lasituote. SageGlass-ohjausjärjestelmä tummentaa ja kirkastaa lasin, optimoiden elektronisesti päivänvalon määrän tilanteen mukaan, sekä vähentäen samalla lämpösäteilyä ja häikäisyä. Pienempi lämpösäteily vähentää myös huomattavasti tilojen jäähdytyksen tarvetta. Kaikki tämä onnistuu ilman turhia kaihtimia tai säleikköjä, jotka voisivat häiritä arkkitehtuuria tai läpinäkyvyyttä.

Esteettinen ja monipuolinen ratkaisu

SageGlass on erittäin energiatehokas. Sen U-arvo on jopa ≤ 0,6 ja energianläpäisy voidaan haluttaessa pienentää jopa kolmeen prosenttiin. Lämpösäteilyn vähetessä myös tilojen jäähdytyksen tarve pienenee oleellisesti.  SageGlass mahdollistaa myös isot ruutukoot, maksimikoon ollessa 1828 x 3048 mm. SageGlass on saatavana joko 2K- tai 3K-lasituksena, eri kokoisina sekä useissa väreissä ja muodoissa. Lasitus soveltuu useimpiin karmijärjestelmiin. SageGlass on helppohoitoinen ja hygieeninen vaihtoehto vaativiin arkkitehtonisiin lasituksiin.

Helppokäyttöinen ohjausjärjestelmä

SageGlass-ohjausjärjestelmässä lasien valonläpäisyä voidaan säädellä portaattomasti 1-60 % välillä. Helppokäyttöinen ohjausjärjestelmä toimii joko manuaalisesti tai automaattisesti, jolloin ohjaustoiminnot voidaan säätää asiakkaan toiveiden mukaan tarkoitukseen sopivaksi etukäteen. Uuden mobiilina toimivan ohjausjärjestelmäapplikaation avulla järjestelmää voi ohjata myös langattomasti. Saatavana on myös aurinkoenergialla toimiva SageGlass Unplugged.

SageGlass-ohjausjärjestelmä mahdollistaa joko koko lasituksen, julkisivun, lohkon tai ruudun tummentamisen tarpeen mukaan. Myös yksittäistä ruutua voidaan tummentaa ”sektoreittain”.

SageGlass soveltuu erinomaisesti esimerkiksi julkisiin tiloihin tai toimistoihin, joissa kaihdin- ja säleikköratkaisut ovat haastavia toteuttaa – varsinkin isoissa lasipinnoissa.

SageGlass LightZone

SageGlass LightZonella voidaan jakaa yksi lasiruutu useampaan eri himmennettävään osioon. Näin ollen voidaan samaa lasia tummentaa eri kohdista, eritavoin. Esimerkiksi lasin yläosa voidaan tummentaa kokonaan, jolloin saadaan auringon ylhäällä ollessa tehokkaasti estettyä häikäisyä. Samalla lasin alaosa voi olla kirkkaana, jolloin lasista näkee mahdollisimman hyvin läpi.

SageGlass Harmony

SageGlass Harmony lasi voidaan tummentaa harmonisesti liukumana,  joko ylä- tai alaosa on tumma ja vastaavasti toinen osa on kirkas. Näin saadaan esimerkiksi tummennettua lasi ainoastaan ylhäältä, kuitenkin välttäen selkeä jako tummennetun ja kirkkaan osion välillä.

Tekniset tiedot
  • Maksimi koko: 1828 x 3048 mm
  • Valonläpäisy voidaan säätää portaattomasti 1-60%:n välillä tummentamalla lasia.
  • U-arvo: ≤ 0,6
  • Saatavana eri muodoilla
  • Saatavana eri väreissä kuten kirkas, harmaa, sininen, vihreä
  • Saatavana sekä 2k- että 3k-rakenteella

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.