Ilmavuutta ja valoa maailman ohuimmilla MHB -teräsprofiilijärjestelmillä

19.06.2023

Maailman ohuin teräsprofiilijärjestelmä

Jos tilaan kaivataan avaruutta ja ilmavuutta, sekä halutaan korostaa näyttäviä lasipintoja, on MHB:n huippuohut teräsprofiilijärjestelmä oikea valinta. Patentoitu, markkinoiden ohuin (30 mm) teräsprofiili mahdollistaa ulkonäöltään kevyiden ja minimalististen lasiratkaisujen toteuttamisen ulko- ja sisäkäyttöön niin saneeraus- kuin uudiskohteissakin. MHB:n teräsprofiileissa yhdistyvät elegantti design ja huippukorkea laatu.

Huippulaatua designista tinkimättä

MHB:n teräsprofiilijärjestelmät täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset kauniista ulkonäöstä tinkimättä. Teräsprofiilit valmistetaan yli 350 vuoden kokemuksella Hollannisa MHB:n tehtaalla käsityönä asiakkaan tarpeiden mukaan. Kauniin ja ilmavan ulkonäkönsä ja erittäin kestävän rakenteensa lisäksi MHB:n teräsprofiilijärjestelmät tarjoavat myös ääni-, lämpö- ja valoneristystä. Teräsprofiileita voidaan käyttää monipuolisesti eri lasiratkaisuissa, esimerkiksi taite- ja liukuovissa, ikkunoissa sekä lasisissa väli- ja ulkoseinissä. Paloneristystä vaativat kohteet voidaan toteuttaa MHB:n EI60 luokkaan asti paloluokitelluilla profiileilla.

MHB -teräsprofiilijärjestelmiä on käytetty useissa näyttävissä kohteissa ympäri maailman. Voit tutustua kohteisiin tarkemmin täältä.

Ota yhteyttä -suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivin ratkaisu

Kerromme mielellämme eri lasiratkaisuista ja autamme teitä löytämään parhaiten tarpeeseenne sopivan tuotteen!

Lue lisää MHB:n teräsprofiilijärjestelmistä.