Okalux-laseillamme julkisivusi saavuttaa täydellisen yhdistelmän energiatehokkuutta, luonnonvaloa ja estetiikkaa.

Okalux-eristyslasit hyödyntävät optimaalisesti luonnonvaloa, minkä ansiosta tuotteet ovat erittäin energiatehokkaita ja tekevät rakennuksen sisäilmasta ja valaistuksesta miellyttävän. Okalux-eristyslasin välitilaan on sijoitettu erilaisia lisäominaisuuksia tuova osa, kuten metalliverkko, kapillaarikenno tai puusäleikkö. Näiden ansiosta luonnonvalon määrä ja kokonaisenergianläpäisy rakennukseen voidaan määritellä täysin käyttäjälähtöisesti.

Useat Okalux-eristyslasit toimivat auringonsuojaominaisuuksien osalta suuntaselektiivisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että ne suojaavat auringon lämpökuormalta ja häikäisyltä, auringon sijainnista riippuen. Tehokkaimmin silloin, kun aurinko on korkealla, mutta auringon ollessa matalalla lasit päästävät paremmin suoraa luonnonvaloa ja lämpöä.

Okalux-lasimme on luotu toimimaan yhteistyössä valon kanssa

Jos haluat rakennuksesi julkisivun olevan yhdistelmä arkkitehtonista vaikuttavuutta ja monipuolisia hyötyjä, on valintasi eittämättä Okalux. Lasi tarjoaa lukuisia erilaisia hyötyjä ja modernia käyttäjälähtöisyyttä. Okaluxin kyky hyödyntää luonnonvaloa luo uudenlaisia mahdollisuuksia esimerkiksi energiankulutuksen optimointiin ja tilojen maksimaaliseen mukavuuden toteuttamiseen.

Vaikuttavat julkisivulasitukset sekä julkisivulasit löydät meiltä Vitrealta. Okalux-julkisivulasien laajan valikoimamme ansiosta voimme taata juuri sinun suunnitelmiisi sopivan lasiratkaisun.

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.