Toimitamme alansa johtavien erikoislasiosaajien korkean suorituskyvyn tuotteita – myös teollisuuden tarpeisiin.

Löydät valikoimastamme muun muassa keraamiset takkaluukun lasit (Robax), korkealuokkaiset lääketeollisuuden pakkauslasit, röntgensuojalasit, säteilysuojalasit, häiriösuojalasit, kuviolasit, heijastamattomat lasit ja restaurointilasit.

Muissakin lasitarpeissa kannattaa olla yhteydessä myyntiimme, sillä usein voimme joko itse toimittaa tarvittavat erikoislasit tai ohjata kääntymään oikean tahon puoleen.

Minkälainen on sinun lasitarpeesi tänään tai tulevaisuudessa?

Korkean tason osaamisemme ja laaja tuotevalikoimamme kattaa myös joukon muita erikoislaseja, joihin kannattaa tutustua.

Oli kyseessä sitten takkaluukun lasit, lääketeollisuuden pakkauslasit, röntgensuojalasit, säteilysuojalasit, häiriösuojalasit, kuviolasit, heijastamattomat lasit tai vaikka restaurointilasit, olemme kumppanisi erikoislasitarpeissasi. Vuosikymmenten asiantuntijuutemme takaa sen, että meillä on vastaus lasisuunnitelmiisi. Haluamme, että asiakkaamme onnistuu aina, mistä syystä autamme sinut mielellämme myös eteenpäin, jos harvinaisesti emme olisikaan oikea taho auttamaan sinua lasitarpeesi tapauksessa.

Minkälainen on sinun lasitarpeesi tänään tai tulevaisuudessa? Kaikki erikoislasit löydät aina luotettavasti Vitrean valikoimista.

Miten voimme auttaa sinua?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.