Tarjoamme laajan valikoiman sisätilojen lasiratkaisuja, joiden avulla toteutat unelmiesi suunnitelmat. Tilaan täydellisesti räätälöidyt lasiratkaisut takaavat korkealaatuiset lasitukset, jotka kestävät aikaa ja nostavat rakennuksen arvoa.

Tuotevalikoimaamme kuuluu muun muassa lasikaiteet, väliseinät, liuku- ja kääntöovet, suihkutilojen ratkaisut, lasihyllyt sekä erilaiset lasikiinnikkeet. Laadukas lopputulos tehdäänkin tarkan suunnittelun ja pienien toleranssien lisäksi laadukkailla detaljeilla, kuten lasiheloilla ja saranoilla, jotka kestävät käyttöä, pysyvät säädöissään eivätkä narise. Edustamme mm. Saint Gobain ryhmään kuuluvaa Italialaista Logli Massimoa, jonka valikoimista löytyy laadukkaita ja tyylikkäitä ratkaisuja lukuisiin sisätilojen erikoislasitarpeisiin.

Asiantuntijan avulla löydät aina parhaan lasiratkaisun tilaasi. Esimerkiksi kostean tilan lasien tulee olla teknisiltä ominaisuuksiltaan laadukkaita, kun lasikaiteilta vaaditaan erityisesti turvallisuutta ja lasiovilta helppokäyttöisyyttä. Vitrealla nämä ominaisuudet yhdistyvät: jokainen lasimme tarjoaa niin kestävää turvaa, sujuvaa käyttökokemusta kuin modernia laatuakin, tyylikkäitä yksityiskohtia unohtamatta.

Sisätiloissa avautuu lasin mahdollisuuksien uusi maailma

Kun julkisivuista ja ulkolaseista siirrytään sisätiloihin, avautuu uusi lasin mahdollisuuksien maailma. Lasin avulla voidaan jakaa ympäristöä osiin ja luoda moderneja ratkaisuja tiloissa kulkuun – laajasta valikoimastamme  löydät erilaisia vaihtoehtoja muun muassa lasikaiteet, lasiovet, väliseinät, liukuovet- ja kääntöovet, suihkutilojen ratkaisut ja lasihyllyt.

Lasi sisätiloissa toimii vaikuttavana sisustuselementtinä. Sillä voidaan jakaa tilaa täysin sitä eristämättä – näin tiloissa säilyy valon, ilmavuuden ja avaruuden harmonia. Hyödynnä sisätilojen lasiratkaisujen mahdollisuudet avullamme ja kutsu valo sisään!

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.