Oikein valitulla kiinnitysjärjestelmällä takaat lasiratkaisusi laadun ja kestävyyden modernista tyylistä tinkimättä.

Pistekiinnitysjärjestelmää käytettäessä rei’itetyt lasit kiinnitetään kantavaan taustarakenteeseen erikoisvalmisteisilla lasipulteilla ja taustakiinnikkeillä. Lasitus voidaan tarvittaessa myös saumata silikonilla.

AL-Wall ja AL-Wall flat kiinnitysjärjestelmissä taas lasipaneelit asetetaan pidikkeisiin, jotka on kiinnitetty kantavaan taustarakenteeseen kiinnityskannattimilla ja pulteilla.

Pistekiinnitysjärjestelmää voi käyttää hyvinkin erilaisissa kohteissa

Kiinnike- ja lasipulttivalikoimamme laajuus takaa sen, että eri rakenteisiin sopiva kiinnitys löytyy varmasti sekä asennus on aina kestävä ja toteutuu sujuvasti. Pistekiinnitysjärjestelmä soveltuu yksinkertaisiin lasituksiin, 2K- ja 3K-eristyslaseille sekä useimmille karkaistavissa oleville lasityypeille. Järjestelmän valmistaja BC-E on belgialainen alansa johtava erikoisosaaja.

Pistekiinnitysjärjestelmää voi käyttää hyvinkin erilaisissa kohteissa. Yleisiä käyttökohteita ovat kaksoisjulkisivut, lasikatteet sekä sisäänkäyntien lasitukset.

Julkisivulasien kiinnitysjärjestelmät tuo uusia ulottuvuuksia arkkitehtuuriin

Järjestelmillä takaat, että lasiratkaisusi kiinnitys yltää nykyajan korkeimpiin laatustandardeihin –  ulkonäöstä tinkimättä. Kun lasiratkaisusi on näyttävä, tulee myös kiinnitysjärjestelmän tukea valintaasi.

Olemme kokonaisvaltainen kumppanisi vaativimmissakin lasiratkaisuissa – ja tähän kuuluvat ehdottomasti myös kiinnitysjärjestelmät. Jutellaan asiasta lisää!

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.