Inspiroidu terassilaseista Tuusulan asuntomessuilla 3.–30. elokuuta

29.06.2020

Vuoden 2020 asuntomessut järjestetään Tuusulassa. Paikan päällä pääsee tutustumaan myös Vitrean toimittamiin, tilaa avaaviin terassilasiratkaisuihin.

Kohde: Jämerä Salmiakki, 5h, 167 m2 (Tuusulan asuntomessut)
Tuote: Solarlux Highline 5-lehtiset, ulospäin aukeavat taiteovet
Arkkitehti- ja sisustussuunnittelu: Anna ja John Hart
Arkkitehtisuunnittelu ja pääsuunnittelija: Kirsi Lehtonen

Tuusulan asuntomessualueen kiinnostavimpiin kohteisiin lukeutuu tummanpuhuva, täysin etärakennuttamalla toteutettu kolmikerroksinen Jämerä Salmiakki -kivitalo. Kohteessa on hyödynnetty toimittamiamme lasisia Solarlux Highline -taiteovia.

Solarluxin kevyt ja helppokäyttöinen mekanismi mahdollistaa suurenkin taiteoviseinän nopean avaamisen. Ulospäin aukeavien taiteovien viidestä lehdestä yksi ovilehti toimii normaalina käyntiovena, kun seinä on suljettu. Taiteovijärjestelmällä on erinomainen lämmöneristyskyky.

Lasiset taiteovet avaavat ja jakavat tilaa – luovat myös yhteyden luontoon

Kuva, joka sisältää kohteen lattia, sisä, eläminen, sisäkatto

Kuvaus luotu automaattisesti
Lasiset taiteovet avaamalla saadaan liitettyä ulkotilat sisätiloihin.
Kuva: Sirpa Mikkolainen, Jämerä

Kohteen suunnittelun lähtökohtia olivat muun muassa tilojen muunneltavuus ja yhteiskäyttö. Valoa läpäisevät ja liikuteltavat seinäratkaisut, kuten juuri taiteovet, ovat omiaan lisäämään rakennuksen muunneltavuutta ja käyttömahdollisuuksia. Taiteovien avulla saadaan niin avattua tiloja kuin myös tuotua luonto ja ympäristö lähelle ihmistä. Pohjoismaalaista designia henkivässä sisustuksessakin toistuvat luonnosta muistuttavat elementit kuten puu.

Lue lisää taiteovista verkkosivuiltamme ja ole yhteydessä asiantuntijoihimme, niin suunnitellaan juuri sinun rakennukseesi sopivin lasiratkaisu! Valikoimassamme on paljon vaihtoehtoja mallien, profiilien, avautumistapojen, lasityyppien ja viimeistelyjen suhteen.

Vaikuttava kivitalo on toteutettu kokonaan etärakennuttamalla.
Kuva: Sirpa Mikkolainen, Jämerä

Tutustu kohteeseen Tuusulassa

Käy tutustumassa kiinnostavaan kohteisiin ja terassilaseihimme osoitteessa Isokarhunkierto 5F, Tuusula. Tuusulan asuntomessuilla voi vierailla 3.–30. elokuuta. Lisää tietoa Jämerä Salmiakki -kohteesta sekä sen rakennuttamisesta etänä löydät Jämerän verkkosivuilta.

Helsingistä 30 kilometrin päässä sijaitsevaan Tuusulaan on helppo tulla omalla autolla ja julkisilla liikennevälineillä. Katso saapumisohjeet tästä.