Tasakaton ikkunat

Tasakaton ikkunoilla valaiset talon keskelläkin sijaitsevat sisätilat luonnollisella valolla!

Jokaiseen huoneeseen kannattaa sisällyttää luonnollisen valon lähde viihtyisyyden ja asumismukavuuden lisäämiseksi. Ihanteellinen ratkaisu tasakattokohteisiin on asentaa erikoissuunnitellut tasakattoikkunat. Tasakaton ikkunoita käytetään katoissa, joiden kattokaltevuus on alle 15 astetta.

Tasakatoille asennettavan ikkunan karmi on valmistettu monikammioisesta PVC-profiilista. Lasivaihtoehtoina on innovatiivinen matalan profiilin kattoikkuna tai kupukattoikkuna, jossa lasielementin päällä on lisäksi polykarbonaattikupu. Tasakaton kattoikkunat voidaan varustaa joko kolmin- tai nelinkertaisella lasielementillä. Nelinkertaisella lasituksella kattoikkuna täyttää myös passiivitalojen ikkunoiden U-arvovaatimuksen. Standardikokojen lisäksi matalan profiilin kattoikkunaa voidaan myös valmistaa asiakkaan tarvitsemassa koossa. Tasakaton ikkunamme ovat erittäin energiatehokkaita.

Uutuutena tarjoamme Solar-mallin, joka hyödyntää virtalähteenään aurinkoenergiaa, ja osaa mukautua säähän. Kysy aurinkopaneeleilla varustetuista ikkunoista meiltä lisää!

Tasakaton kattoikkunamallistomme kattavine materiaali- ja asennusvaihtoehtoineen löydät esitteestä, johon on koottu myös ikkunatyyppien tekniset tiedot.

Katso koko mallisto esitteestä: FAKRO-kattoikkunamallisto

Kattoikkunat poistumistienä

Rakentamismääräyskokoelman mukaan rakennuksessa tulee olla varatie, mikäli uloskäyntejä on vain yksi. Varatienä voidaan käyttää myös kattoikkunaa, kun se tehdään helposti avattavaksi.

Tasakaton poistumisikkuna tarjoaa turvallisen ja kätevän poistumisen katolle. Erikoissaranat ja yksinkertainen avautumismenetelmä mahdollistavat ikkunoiden avautumisen 80 astetta. Kaasujousien ansiosta ikkunaruutu pysyy avattunakin paikallaan ja estää äkkinäisen ja vahingollisen sulkeutumisen. Lisäksi profiilien ulkopinta on liukuestekäsitelty.

Poistumisikkunan innovatiivisen lasituksen ansiosta valoaukon suuruus on kilpailijoita selkeästi suurempi. Poistumisikkuna on myös saatavana lasin päällä olevalla kestävällä polykarbonaattikuvulla varustettuna. Molemmat järjestelmät eristävät lämpöä erittäin hyvin.

Kuvulla varustettu poistumisikkuna voidaan asentaa 0-15 asteen kattokaltevuuksille ja ilman kupua 2-15 asteen kattokaltevuuksille.

Tasakaton poistumisikkunat ovat suunniteltu näyttämään samalta kuin tavalliset tasakaton kattoikkunat sekä niihin on asennettavissa sisä- ja ulkopuolen asennustarvikkeet samalla tavalla kuin tavallisiin tasakaton kattoikkunoihin.

Poistumisikkunat voidaan halutessa asentaa, asennuskauluksen avulla, 15 tai 30 cm ylemmäksi esimerkiksi viherkatolla.

Katso mallit DRF, DRC tasakaton ikkunat- esitteestä sivulta 14-15.

 

Tasakaton käyntiluukku

Käyntiluukku tarjoaa turvallisen ja miellyttävän kulun tasakatolle. Käyntiluukun tukeva rakenne ja laaja kokovalikoima yhdistettynä ullakkoportaisiin tarjoaa loistavan käyttökokemuksen.

Käyntiluukku on hyvin tiivistetty ja se eristää lämpöä erittäin hyvin.

Luukku aukeaa ja sulkeutuu kaasujousituksella ja se voidaan jättää auki asentoon. Luukku aukeaa 60 asteeseen.

Käyntiluukun koot on sovitettu erikseen myytävien ullakkoportaiden kokoihin sopiviksi.

Portaiden luistonesto askelmissa turvaa nousun katolle.

Voidaan asentaa katoille, joiden kaatokaltevuus on 0-5 astetta.

Katso mallit DRL, LML tasakaton ikkunat- esitteestä sivulta 20-21.

Ladattava materiaali

Tasakaton kattoikkunaesitteen löydät tästä.

BIM objekteja voi ladata tästä.

Miten voimme auttaa sinua?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.