Kristallinkirkasta lasia ja värien hehkua moderniin julkisivurakentamiseen

11.08.2020

Reglit-profiililaseilla eli lasilankuilla luot jopa seitsemän metriä korkeat, yhtenäiset lasipinnat – myös värillisinä. Energiatehokkaat julkisivut on mahdollista toteuttaa jopa 0,73 U-arvolla.

Reglit Color Design -profiililasien väri voidaan valita lukuisista vaihtoehdoista esimerkiksi RAL- tai NCS-värikartastosta. Myös lasin läpikuultavuus sekä värin aste ja syvyys sovitetaan kohteeseen sopivaksi. Näin varmistetaan värin täydellinen sopivuus suunnitelmaan kuin suunnitelmaan.

Väripainatus voidaan tehdä aina myös asiakkaan omalla kuviolla.

Laadukkaat värit kestävät aikaa ja kulutusta

Jotta valitut värit toistuvat puhtaasti ja luonnollisesti, valmistetaan Reglit Color Design -profiililasit aina täysin kirkkaasta Reglit Optiwhite -raakalasista. Keraaminen painatusväri yhdistettynä laadukkaaseen karkaisuun takaa sen, että värit kestävät aikaa kaikissa olosuhteissa.

Myllypuron innovatiivisen kampusalueen oranssi lasitus kiinnittää ohikulkijan huomion

Korkeakoulu Metropolian Myllypuron kampuksen porrashuoneen lasitus on toteutettu oranssia hehkuvilla Reglit Color Design -laseilla. Lasilankut ovat sävyä RAL 2004. Niiden oikea läpikuultavuus ja värisyvyys mallinnettiin tarkasti ennen kohteen lopullista toteutusta parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Reglit-profiililasit on kehitetty modernin arkkitehtuurin tarpeisiin. Tutustu lasilankkujen mahdollisuuksiin Reglit-tuotesivuillamme – olemme luotettu kumppani erikoislasiratkaisuissa jo vuosikymmenten kokemuksella.