Modernit lasikaiteet viimeistelevät niin ulko- kuin sisätilatkin sekä tekevät yleisilmeestä arvokkaan

24.03.2021

Lasikaiteilla takaat julkisivun viimeistellyn vaikutelman sekä luot tilantuntua sisätiloihin. Minimalistinen lasikaide soveltuu moneen eri käyttöön, kuten julkisivuun, terasseille ja parvekkeille tai portaisiin, parville ja sisätilojen ylätasanteille.

Lasiset elementit toimivat katseenkääntäjinä näköyhteyden katkaisemisen sijasta, ja tekevät tilasta kuin tilasta viihtyisämmän. Valitsemalla kohteeseesi moderneja lasiratkaisuja voit korostaa tilan arvokkuudentuntua – ja mahdollisesti näin nostaa sen arvoa!

Lasikaiteet tarjoavat tyylin lisäksi myös turvaa

Me Vitrealla tarjoamme markkinoiden laadukkaimmat, monikäyttöiset lasikaideratkaisut. Tiesitkö, että lasikaiteillamme saavutetaan yhtä hyvä suojaus kuin muillakin kaideratkaisuilla? Lasikaiteet ovat näyttävän ulkomuotonsa lisäksi erittäin kestäviä ja turvallisia!

Lasikaiteissamme yhdistyvät turvallisuus, kestävyys, käytännöllisyys sekä tyylikkyys. Lasin ominaisuudet loistavat läpinäkyvyydellään, ohuudellaan sekä kyvyllään istua ympäristöön.

Lasikaiteet sopivat monenlaiseen kohteeseen. Referenssikohteistamme löydätkin esimerkkejä niin sisä- kuin ulkokäytöstä, aina kodista toimistotiloihin asti.

Lue lisää lasikaiteista tuotesivuiltamme

Tutustu toteuttamiimme lasikaidekohteisiin