Pistekiinnitysjärjestelmällä takaat lasiratkaisusi laadun ja kestävyyden modernista tyylistä tinkimättä.

Pistekiinnitysjärjestelmää käytettäessä rei’itetyt lasit kiinnitetään kantavaan taustarakenteeseen erikoisvalmisteisilla lasipulteilla ja taustakiinnikkeillä. Lasitus voidaan tarvittaessa myös saumata silikonilla.

 

Pistekiinnitysjärjestelmää voi käyttää hyvinkin erilaisissa kohteissa

Kiinnikkeiden ja lasipulttien valikoima on laaja. Näin huomioidaan eri rakenteissa olevat mitoitukset sekä taataan nopea ja kestävä asennus tilanteessa kuin tilanteessa. Pistekiinnitysjärjestelmä soveltuu yksinkertaisiin lasituksiin sekä 2K- ja 3K-eristyslaseille useimmilla karkaistavissa olevilla lasityypeillä. Järjestelmän valmistaja BC-E on belgialainen alansa johtava erikoisosaaja

Pistekiinnitysjärjestelmää voi käyttää hyvinkin erilaisissa kohteissa. Yleisiä käyttökohteita ovat kaksoisjulkisivut, lasikatteet sekä sisäänkäyntien lasitukset.

Pistekiinnitysjärjestelmä tuo uusia ulottuvuuksia arkkitehtuuriin

Järjestelmällä takaat, että lasiratkaisusi kiinnitys yltää nykyajan korkeimpiin laatustandardeihin – kuitenkaan ulkonäöstä tinkimättä. Kun lasiratkaisusi on moderni ja tyylikäs, tulee myös kiinnitysjärjestelmän tukea valintaasi. Kiinnike- ja lasipulttivalikoimamme laajuus takaa sen, että eri rakenteisiin sopiva kiinnitys löytyy varmasti ja että asennus on aina kestävä ja sujuva.

Olemme kokonaisvaltainen kumppanisi vaativimmissakin lasiratkaisuissa – ja tähän kuuluvat ehdottomasti myös kiinnitysjärjestelmät. Jutellaan asiasta lisää!

Miten voimme auttaa sinua?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.