SageGlass- ja Priva-Lite -erikoislaseilla muunnat rakennuksesi älykkääksi

11.05.2020

Markkinajohtaja SageGlassin avulla optimoit tilasi viihtyvyyden, luonnonvalon ja energiankulutuksen – ja tuot rakennuksesi nykyaikaan. SageGlass on elektrokromaattinen, eli sähköisesti ohjattava lasi, jolla voidaan säätää lasin tummuutta ja valon määrää olosuhteiden mukaan SageGlass soveltuu erinomaisesti esimerkiksi julkisiin tiloihin tai toimistoihin.

SageGlass tarjoaa markkinoiden parhaan auringonsuojan – jopa 0,03 g-arvolla silloin kuin auringon lämpökuorma on korkeimmillaan. Pilvisinä päivinä SageGlass taas läpäisee erinomaisesti valoa ja  takaa sisätilojen riittävän luonnonvalon määrän. Lasi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi julkisiin tiloihin tai toimistoihin, joissa kaihdin- ja säleikköratkaisut ovat haastavia toteuttaa – varsinkin isoissa lasipinnoissa.

Priva-Lite -lasi tarjoaa tyylikkään näkösuojan ja läpinäkyvän lasituksen edut yhdessä paketissa. Toimistotiloista ja neuvotteluhuoneista myymälöihin tai sairaaloista hotelleihin – Priva-Lite on ratkaisusi lasin avulla muunneltaviin tiloihin. Sen ominaisuuksia voidaan muokata niin, että sama lasi tuo avaruutta tilaan, mutta tarvittaessa luo näkösuojan vain yhdellä klikkauksella.  

SageGlassin ja Priva-Liten avulla teet rakennuksesi työtiloista muunneltavampia, viihtyisämpiä, tehokkaampia ja ekologisempia. Lue lisää lasien ominaisuuksista verkkosivuillamme ja tutustu tunnettuihin referenssikohteisiin!

Priva-Lite läpinäkyvänä.
Priva-Lite näkösuojana.