Parvekelasijärjestelmät

Koe rajoittamaton näköala!

Tarjoamme laadukkaat ratkaisut liukuviin sekä taitettaviin parvekelasituksiin, joilla teet parvekkeestasi erinomaisen lisähuoneen keväästä pitkälle syksyyn. Löydät valikoimastamme laadukkaat lasitukset myös kaikista haastavimpiin olosuhteisiin, kuten jykevyyttä vaatiivin korkeuksiin. Lattiasta kattoon ulottuvilla lasituksilla takaat näköalan esteettömyyden.

Solarluxin laadukkailla SL-23 ja SL-25 -lasijärjestelmillä takaat rakennuksesi modernin ilmeen sekä aikaa ja säätä kestävät lasiparvekkeet. Liukuvilla parvekelaseilla nautit niin kesäpäivien tuulenvireestä lasielementit kokonaan avattuina kuin viilenevistä syyspäivistä sateensuojassa.

SL 23

Solarluxin kokolasinen SL-23-järjestelmä on erinomainen ratkaisu näyttäviin ja moderneihin parvekelasituksiin erityisesti silloin, kun kyseessä on vankkuutta ja jykevyyttä lasilta vaativat korkeat rakennukset. SL-23-järjestelmä onkin erinomainen valinta esimerkiksi kerrostaloihin ja hotelleihin. Järjestelmällä takaat parvekkeen maksimaalisen mukavuuden myös haastavissa sääolosuhteissa – parvekkeen liukuvat lasit on mahdollista toteuttaa jopa 17 mm paksuisina. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen rattaiden kantokyky kattaa suuretkin lasipaneelit, jopa 150 kg saakka.

Helposti liikuteltavat lasipaneelit ulottuvat lattiasta kattoon, mikä takaa sisätilojen sujuvan liitoksen ulkomaailmaan.

Erinomaisen säänkestävyyden ansiosta voit käyttää SL-23-lasijärjestelmää myös talvipuutarhojen lasituksiin.

  • Kokolasinen järjestelmä
  • Erinomainen säänkestävyys
  • Helppokäyttöinen avausmekanismi
  • Saatavilla 2- ja 3-rattaisina
  • Lasi saatavilla 12, 14, 15, 15, ja 17 mm paksuisena

Katso tarkemmat tekniset tiedot esitteestä (englanniksi)

SL 25

Solarluxin kehyksettömällä, kokolasisella SL-25-parvekelasituksella teet rakennuksesi parvekkeista säänkestävät ja ääntä eristävät tyylistä tinkimättä. Kokonaan avattavat ja suljettavat parvekelasit mahdollistavat sen, että parveke toimii viihtyisänä ekstrahuoneena niin aurinkoisena kesäpäivänä kuin myrskyisellä syyssäälläkin.

  • Kokolasinen järjestelmä
  • Hyvä säänkestävyys
  • Helppokäyttöinen avausmekanismi
  • Lasi saatavilla 6 ja 8 mm paksuisena

Miten voimme auttaa sinua?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.