Uutuustuote: SDL Acubis -lasiterassijärjestelmä

24.02.2020

Solarluxin SDL Acubis -lasiterassijärjestelmällä toteutat avaran, tyylikkään ja eläväisen tasakattoterassin joko osana talon arkkitehtuuria seinäliitoksella tai omana kantavana rakenteena.

Lasiterassijärjestelmässä on eristämätön alumiiniprofiili, jossa on sisäiset rakenteelliset vahvistukset. Järjestelmä soveltuu käytettäväksi avoimissa, osittain suljetuissa, täysin suljetuissa lasikatoksissa sekä eristämättömissä lasitaloissa. Ominaista tässä lasiterassijärjestelmässä on vain 2° kattokaltevuus, mikä ohjaa sadevedet kätevästi pois katon alueelta. Kattokorkeutta ei näe paljaalla silmällä, joka tekee terassista visuaalisen ja näyttävän tasakattoisen lasiterassin. Tasainen, yksiosainen seinäliitos takaa visuaalisen valoisuuden ja mahdollistaa myös yksinkertaisen asennuksen työmaalle.

SDL Acubis -lasiterassijärjestelmä antaa erilaisia mahdollisuuksia ajattoman ja tyylikkään lasiterassin toteutukseen, joko integroituna olemassa olevan talon arkkitehtuuriin seinäliitoksella tai omana itsensä kantavana rakenteena. Lasiterassiin on mahdollista tuoda tunnelmalliset ja tyylikkäät valaistukset.

Tutustu tuotteeseen tarkemmin verkkosivuillamme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin etsitään juuri sinulle sopivin terassiratkaisu!