Aloita vuosi unelmoimalla uudesta – 2021 luodaan entistä parempia ympäristöjä

15.01.2021

Mikä olisikaan parempi hetki laittaa uudet projektit käyntiin kuin uusi, alkava vuosi. Olivat suunnitelmasi sitten suuria tai pieniä – saatat vaikka olla arkkitehtina viemässä kaupunkiympäristöä 2020-luvulle tai kodin pienrakentaja ikioman rakennusprojektin parissa – löydät juuri oikeat erikoislasit ja parhaimmat lasiratkaisut suunnitelmiisi meiltä Vitrealta.

Unelmiesi lasiratkaisut niin ulko- kuin sisätiloihin

Olisiko 2021 viimein aika aloittaa taloprojekti tai uusia vaikka kaiteet modernin lasisiksi? Kaipaako suunnittelemasi toimistotila ihmiset yhteen tuovaa lasipaviljonkia – tai mitä jos laittaisitkin oman terassisi kuntoon kesäksi? Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia lasiratkaisuja näyttäviin, muuntautumiskykyisiin tiloihin.

Tutustu laseihimme ja toinen toistaan inspiroivimpiin lasitoteutuksiin tuotesivuilla:

Hyödynnä lasi korkealaatuisena ja kestävänä rakennusmateriaalina

Kaupunkiympäristötalo Helsingin Kalasatamassa.

Monipuolinen ja näyttävä lasi on erinomainen valinta myös esimerkiksi julkisivun kuorimateriaaliksi. Lasi on julkisivussa säänkestävä, pitkäikäinen ja lähes täysin huoltovapaa – lisäksi se suojaa muita rakenneosia sekä sään että ilmaston vaikutukselta. Entä haluaisitko tehostaa suunnittelemasi rakennuksen energiatehokkuutta? Lasi on ratkaisu tähänkin!

Jos toiveenasi on tilojen maksimaalinen muuntautumiskyky ja elementtien älykkyys, suosittelemme sinua tutustumaan toiminnallisiin laseihimme – niiden avulla tuot rakennuksesi tähän päivään. Entä tiesitkö, että tämän päivän paloturvallisuuskin on tehty lasista? Modernin kevyen ilmeen palonsuojalasimme tarjoavatkin varmaa turvaa ilman, että joudut tinkimään arkkitehtuurisi tyylistä!

Lue lisää tuotesivuiltamme:

Asiantuntijamme ovat täällä sinua varten

Autamme sinua löytämään parhaimmat lasiratkaisut juuri sinun suunnitelmiisi. Ota meihin yhteyttä!