Kylpytiloissa vain mielikuvitus on rajana, kun materiaaliksi valitaan lasi

28.06.2021

Suihkuseinät, saunalasit, kylpytilat ja pukeutumishuoneen sermit – lasi muuntuu märkätiloissa moneen. Laadukas rakennus- tai näyttävä sisustuselementti, valinta on sinun!

Monipuolinen lasi muuntaa kylpytilat näyttävän moderneiksi silmänräpäyksessä

Lasilla voidaan luoda mitä uniikeimpia elementtejä märkätiloihin. Se sopii niin käytännöllisiin tarpeisiin, kuten saunan tai suihkun lasituksiksi, tai tiloja visuaalisesti korostamaan esimerkiksi seinänä. Tiesitkö, että lasista voidaan rakentaa myös huonekaluja? Lasiharkosta luot vaikka kylpytilan penkin!

Kylpyhuoneen laseja valitessa täytyy ajatella niiden sopivuutta märkätiloihin – asiantuntijamme auttavat sinua tässä mielellään. Kostean tilan lasien tulee olla teknisiltä ominaisuuksiltaan laadukkaita, mekanismeiltaan helppokäyttöisiä sekä tietysti turvallisia koko perheen käyttöön. Lasinen kylpytila luo koko rakennukseen arvokkuutta, joka on varmasti myyntivaltti myöhemminkin! Tämä kuitenkin edellyttää, että lasitus yksityiskohteineen on toteutettu taidolla.

Lasiratkaisujemme laajasta valikoimasta löytyy kaikkea niin moderniin kotiin kuin myös teollisuuden rakentamisen tarpeisiin: katso vaikka esimerkit kodin kylpytiloista sekä hotellin uimatiloista.

Valitse laajasta valikoimasta – meiltä myös näkösuojaa napin painalluksella tarjoavat älylasit

Räätälöidyt lasitukset ja korkelaatuiset yksityiskohdat tekevät lopputuloksesta vaikuttavan ja kestävän

Me Vitrealla tarjoamme laajan valikoiman erilaisia saunan ja suihkutilan lasiratkaisuja, aina asiakkaan tilaan räätälöitynä. Kylpytiloihin ei kannatakaan valita keskinkertaisia vakioratkaisuja, jotka mahdollisesti sopivat huonosti ja joiden yksityiskohdat häiritsevät kokonaiskuvaa – laadukas lopputulos tehdään tarkalla suunnittelulla, pienillä toleransseilla sekä laadukkailla detaljeilla kuten lasiheloilla ja saranoilla, jotka kestävät käyttöä, pysyvät säädöissään eivätkä narise. Laatu on yhtälailla näkyvää kuin tuntuvaakin.

Käyttämissämme SAINT-GOBAIN lasiheloissa ei esimerkiksi ole näkyviä ruuveja, mikä tekee niiden ilmeestä minimalistisen tyylikkään.

Lasihelamme pitävät kokonaisuuden hillityn tyylikkäänä.

Kylpytilojen lasituskokonaisuus koostuukin monesta osasta: lasista ja erilaisista lasikiinnikkeistä, saranoista ja vetimistä. Valikoimastamme löytyy kiinteitä ja kääntyviä suihkuseiniä, lasiovia, lasisia suihkukaappeja sekä saunan lasituksia. Laadukkaat helat ja vetimet viimeistelevät tyylikkään ja toimivan kokonaisuuden.

Löydät valikoimastamme myös laatutietoiseen rakentamiseen älykkyyttä tuovat Priva Lite -lasit, joilla käyttäjä voi itse säädellä sitä, miten läpinäkyvät kylpytilat ovat. Näin esimerkiksi allastilojen lasit muuntuvat napin painalluksella kirkkaasta lasista utuiseksi näkösuojaksi! Tämä ominaisuus toimii erityisen hyvin myös julkisissa tiloissa, esimerkiksi kylpylöissä ja hoitoloissa.

Ota yhteyttä jo tänään

Palvelumme ytimessä on aina kohteen tunteminen ja asiakkaan kohtaaminen. Jotta voimme tarjota kylpytilaasi parhaat mahdolliset lasit, selvitämme ensin tilan luonteen kanssasi ja räätälöimme sitten uniikin lasiratkaisun juuri rakennukseesi sopien.

Autamme mielellämme parhaan lasiratkaisun löytämisessä! Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun kylpytiloihisi sopivat lasiratkaisut.

Tutustu märkätilojen lasituksiin
Tutustu Priva-Lite-näkösuojaan