Lasi julkisivumateriaalina tuo teknistä ja esteettistä lisäarvoa rakennukselle

24.11.2020

Julkisivun materiaalin valinta on merkittävä päätös. Mukanaan tuomien teknisten ominaisuuksien lisäksi julkisivun materiaali määrittelee rakennuksen näkyvimpänä osana pitkälti koko kohteen ilmettä. Valittu materiaali vaikuttaa merkittävästi myös muun muassa rakennuksen viihtyvyyteen – ja viihtyisät tilat taas hyvinvointiin ja näin esimerkiksi työtehokkuuteen.

Monipuolinen ja näyttävä lasi on erinomainen valinta julkisivun kuorimateriaaliksi

Lasin avulla pystytään vastaamaan nykyaikaisen rakentamisen tavoitteisiin vaivatta. Se onkin erinomainen valinta rakennuksen julkisivuun.

  • Lasi on täysin säänkestävä, pitkäikäinen ja lähes täysin huoltovapaa
  • Lasi suojaa muita rakenneosia sekä sään että ilmaston vaikutukselta
  • Lasilla voidaan parantaa energiatehokkuutta – materiaalina se vastaakin erinomaisesti nykyaikaisen elinkaariajattelun vaatimuksiin niin kierrätettävyydellään ja ympäristöystävällisyydelläänkin!

Tutustu Reglit-lasilankkuseinien mahdollisuuksiin

Reglit-profiililasit eli lasilankut ovat yksi kustannustehokkaimmista materiaaleista suurten ja huomiota herättävien lasipintojen toteuttamiseksi. Reglit-lasilankkuseinät on mahdollista toteuttaa niin kirkkaina kuin värillisinä, tai esimerkiksi palkitun Länsisalmen sähköaseman tapaan iltaisin valaistuna. Regliteillä luot jopa seitsemän metriä korkeat, yhtenäiset lasipinnat!

Lasin mahdollisuudet julkisivumateriaalina ovat moninaiset. Koe suunnittelun vapaus, ja valitse lasi! Asiantuntijamme kertovat sinulle mielellään lisää.

Klikkaa tästä Reglit-referenssikohteisiimme.