Pasilan Tripla

Pasilan ilmeen täysin muuttaneessa Triplassa yhdistyy ostoskeskukseen niin toimistotilaa, hotelli kuin juna-asemakin. Pohjoismaiden suurimmassa ostoskeskuksessa lasirakentamisen mahdollisuudet on hyödynnetty vaikuttavalla tavalla.

Vitrea toimitti Pasilan Triplaan erikoislaseja, joilla innovatiivisen rakennuksen suunnitelmat oli mahdollista toteuttaa vaikuttavasti ja paloturvallisesti. Triplan suunnittelivat Arkkitehdit Soini & Horto Oy yhdessä Swecon kanssa. Urakoinnista vastasi YIT Suomi.

Triplalle Vuoden Lasirakenne -palkinto

Suomen Tasolasiyhdistys ry on myöntänyt Triplalle Vuoden Lasirakenne -palkinnon 6. toukokuuta 2020. Keskuksen korkealaatuiset palolasit on toteutettu tyylistä ja vaikuttavuudesta tinkimättä.

Toimitimme pääosan Triplan suurista määristä osastoivia palolaseja yhdessä yhteistyökumppanimme Vetrotech Saint-Gobainin kanssa. Laseja toimitettiin projektin aikana viidelle eri metallirakenne ja -ikkunaurakoitsijalle.

Pasilan Triplasta löytyvät erikoislasiratkaisumme:

  • Mall of Triplan pääaulan pystykarmittomat EI 60 Contraflam Structure -palolasit, joissa osassa silkkipainatus tilaajan suunnitelmien mukaan
  • Pysäköintihallin EI 30 ja EI 60 Contraflam -palolasit, joissa huomio- ja somisteteippaukset Vetrotech Saint-Gobain luokitustodistusten mukaisesti
  • Ääntä RW 47 DB -tasolla eristävät, erikoisrakenteiset EI 30 -palolasit
  • Rautaoksidivapaat, erittäin kirkkaat 3k Contraflam Climatop -palolasit

Tarkemmat tiedot palonsuojalaseistamme löydät tuotesivuiltamme.

Miten voimme auttaa sinua?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.