Reglit-profiililasit

Näyttävää, energiatehokasta rakentamista ja moderneja ratkaisuja – toimittamamme Reglit-profiililasi eli lasilankku on kehitetty erityisesti nykyaikaisen lasiarkkitehtuurin tarpeisiin! Laaja valikoima laadukkaita pinta- ja värivaihtoja takaa suunnittelun vapauden ja uniikit lasikokonaisuudet lasilankuilla luot niin kirkkaat, suuret lasijulkisivut kuin vaikka valaistuna väripilkkuna toimivat katseenkääntäjät. Monipuolisilla lasilankuilla voidaan rakentaa myös sisätilojen elementtejä, kuten esimerkiksi porraskäytäviä.

Reglit-järjestelmä perustuu itsensä kantaviin U:n muotoisiin lasielementteihin, joilla voidaan toteuttaa jopa 7 metriä korkea, yhtenäinen lasipinta. Lasitus asennetaan pysty- tai vaakasuuntaan ilman erillisiä profiileja lasien välissä. Tämä takaa esteettömän ja varjottoman valonläpäisyn.

Reglit lasityypit

Reglit-profiililaseja valmistetaan kahdessa laippakorkeudessa. NP-sarjan laippakorkeus on 41 mm ja SP-sarjan 60 mm. SP-sarja mahdollistaa laippakorkeutensa johdosta suuremmat asennuskorkeudet.

 

NP-sarja

Lasin paksuus 6 mm. Laippakorkeus 41 mm

Paino: 19,5 kg/m2
Paino: 19 kg/m2
Paino: 19 kg/m2
Paino: 18,2 kg/m2
Paino: 17 kg/m2

NP-sarjan lasien max. toimituspituus on 5000/6000 mm lasityypistä riippuen (huomioithan, että max. toimituspituus ei kuitenkaan ole sama kuin max. sallittu asennuspituus)

 

SP-sarja

Lasin paksuus 7 mm. Laippakorkeus 60 mm.

Paino: 25,5 kg/m2
Paino: 25,5 kg/m2
Paino: 22,5 kg/m2

SP-sarjan lasien max. toimituspituus on 7000mm lasityypistä riippuen (huomioithan, että max. toimituspituus ei kuitenkaan ole sama kuin max. sallittu asennuspituus).

 

Reglit- profiililasien valmistustolertanssit

Toleranssit normin EN 572-7 mukaan:

b = +/- 2,0 mm
d = +/- 0,2mm
h = +/- 1,0mm

Reglit pintavaihtoehdot

Reglit- profiililaseja on saatavana useilla eri kuvioilla ja käsittelyillä.

Yleisimmät vaihtoehdot:

Optiwhite
Standard
Micro
Wave Optiwhite
Clear
Opal Optiwhite
Amethyst
Antisol
Plus 1,7 (matalaenergia)
Reglit asennustavat

Yksinkertainen Reglit-lasitus

Yksinkertaisten Reglit-lasitusten yleisimpiä käyttökohteita ovat kaksoisjulkisivu- ja kuorilasitukset sekä luhtikäytävä-lasitukset.

Näiden lisäksi yksinkertaista lasitusta voidaan käyttää muissa kylmien tilojen lasituksissa, kuten esimerkiksi pyöräkatoksissa, paikotustilojen lasituksissa sekä parvekkeiden ja terassien suojaseinissä. 1K-lasitukset voidaan asentaa joko pystyyn tai vaakaan, suljettuun tai avoimeen (tuulettuvaan) rakenteeseen. Lasien ladonnassa voidaan yhdistää eri lasileveyksiä ja dekoratiivisia vaihtoehtoja.

 

Kaksinkertainen Reglit-lasitus

Kaksinkertaisten Reglit-lasitusten yleisimpiä käyttökohteita ovat porrashuonelasitukset, puolilämpimät ja lämpimät luhtikäytävälasitukset, teollisuus- ja terminaalirakennusten nauhaikkunat ja julkisivulasitukset sekä urheilutilojen lasitukset.

Lasituksen lämmöneristys (U-arvo) on 2,8–1,2 W/m2K käytettävästä rakenteesta riippuen. 2K-lasitukset voidaan asentaa joko pystyyn tai vaakaan, suljettuun tai avoimeen (tuulettuvaan) rakenteeseen. Lasien ladonnassa voidaan yhdistää eri lasileveyksiä ja dekoratiivisia vaihtoehtoja. Kaksinkertaisen lasituksen sallitut lasipituudet riippuvat kohteen tuulikuormista.

Kaksinkertaisen Reglit-lasituksen väliin voidaan asentaa lämmöneristyskenno, jonka avulla rakenteen lämmöneristysarvoa saadaan selvästi parannettua.

 

Kolminkertainen Reglit-lasitus

Reglit 3K-lasituksia käytetään niissä sovellutuksissa, joissa perinteisten 2K-lasitusten lämmön- tai ääneneristys ei ole riittävä. Lasituksen lämmöneristys (U-arvo) on 1,1–0,73 W/m2K käytettävästä rakenteesta riippuen. 3K-lasitukset on suunniteltu pystyyn asennettaviksi.

Reglit detaljit

Yksinkertainen reglit-lasitus

Reglit 1k.pdf

Reglit 1k.dwg

 

Kaksinkertainen Reglit-lasitus

Reglit 2k.pdf

Reglit 2k.dwg

 

Kolminkertainen Reglit-lasitus

Reglit 3k.pdf

reglit 3k.dwg

Reglit 3k kennovaihtoehdot.pdf

Miten voimme auttaa sinua?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.