Reglit -profiililasit

Näyttävää, energiatehokasta rakentamista ja moderneja ratkaisuja – toimittamamme Reglit -profiililasi eli lasilankku on kehitetty erityisesti nykyaikaisen lasiarkkitehtuurin tarpeisiin! Laaja valikoima laadukkaita pinta- ja värivaihtoehtoja takaa suunnittelun vapauden ja uniikit lasikokonaisuudet lasilankuilla luot niin kirkkaat ja suuret lasijulkisivut kuin vaikkapa valaistuna väripilkkuna toimivat katseenkääntäjät. Monipuolisilla lasilankuilla voidaan rakentaa myös sisätilojen elementtejä, kuten esimerkiksi porraskäytäviä.

Reglit-järjestelmä perustuu itsensä kantaviin U:n muotoisiin lasielementteihin, joilla voidaan toteuttaa jopa 7 metriä korkea, yhtenäinen lasipinta. Lasitus asennetaan pysty- tai vaakasuuntaan ilman erillisiä profiileja lasien välissä. Tämä takaa esteettömän ja varjottoman valonläpäisyn.

Reglit lasityypit

Reglit -profiililaseja valmistetaan kahdessa laippakorkeudessa. NP-sarjan laippakorkeus on 41 mm ja SP-sarjan 60 mm. SP-sarja mahdollistaa laippakorkeutensa johdosta suuremmat asennuskorkeudet.

 

NP-sarja

  • Lasin paksuus 6 mm
  • Laippakorkeus 41 mm
Paino: 19,5 kg/m2
Paino: 19 kg/m2
Paino: 19 kg/m2
Paino: 18,2 kg/m2
Paino: 17 kg/m2

NP-sarjan lasien max. toimituspituus on 5000 /6000 mm lasityypistä riippuen (huomioithan, että max. toimituspituus ei kuitenkaan ole sama kuin max. sallittu asennuspituus).

 

SP -sarja

  • Lasin paksuus 7 mm
  • Laippakorkeus 60 mm
Paino: 25,5 kg/m2
Paino: 25,5 kg/m2
Paino: 22,5 kg/m2

SP -sarjan lasien max. toimituspituus on 7000 mm lasityypistä riippuen (huomioithan, että max. toimituspituus ei kuitenkaan ole sama kuin max. sallittu asennuspituus).

 

Reglit -profiililasien valmistustoleranssit

Toleranssit EN 572-7 normin mukaan:

b = +/- 2,0 mm
d = +/- 0,2 mm
h = +/- 1,0 mm

Reglit pintavaihtoehdot

Reglit- profiililaseja on saatavana useilla eri kuvioilla ja käsittelyillä.

Yleisimmät vaihtoehdot:

Optiwhite
Standard
Micro
Wave Optiwhite
Clear
Opal Optiwhite
Amethyst
Antisol
Plus 1,7 (matalaenergia)
Reglit asennustavat

Yksinkertainen Reglit -lasitus

Yksinkertaisten Reglit -lasitusten yleisimpiä käyttökohteita ovat kaksoisjulkisivu- ja kuorilasitukset sekä luhtikäytävä-lasitukset.

Näiden lisäksi yksinkertaista lasitusta voidaan käyttää muissa kylmien tilojen lasituksissa, kuten esimerkiksi pyöräkatoksissa, paikotustilojen lasituksissa sekä parvekkeiden ja terassien suojaseinissä. 1K -lasitukset voidaan asentaa joko pystyyn tai vaakaan, suljettuun tai avoimeen (tuulettuvaan) rakenteeseen. Lasien ladonnassa voidaan yhdistää eri lasileveyksiä ja dekoratiivisia vaihtoehtoja.

 

Kaksinkertainen Reglit -lasitus

Kaksinkertaisten Reglit -lasitusten yleisimpiä käyttökohteita ovat porrashuonelasitukset, puolilämpimät ja lämpimät luhtikäytävälasitukset, teollisuus- ja terminaalirakennusten nauhaikkunat ja julkisivulasitukset sekä urheilutilojen lasitukset.

Lasituksen lämmöneristys (U-arvo) on 2,8–1,2 W/m2K käytettävästä rakenteesta riippuen. 2K -lasitukset voidaan asentaa joko pystyyn tai vaakaan, suljettuun tai avoimeen (tuulettuvaan) rakenteeseen. Lasien ladonnassa voidaan yhdistää eri lasileveyksiä ja dekoratiivisia vaihtoehtoja. Kaksinkertaisen lasituksen sallitut lasipituudet riippuvat kohteen tuulikuormista.

Kaksinkertaisen Reglit-lasituksen väliin voidaan asentaa lämmöneristyskenno, jonka avulla rakenteen lämmöneristysarvoa saadaan selvästi parannettua.

 

Kolminkertainen Reglit -lasitus

Reglit 3K -lasituksia käytetään niissä sovelluksissa, joissa perinteisten 2K -lasitusten lämmön- tai ääneneristys ei ole riittävä. Lasituksen lämmöneristys (U-arvo) on 1,1–0,73 W/m2K käytettävästä rakenteesta riippuen. 3K -lasitukset on suunniteltu pystyyn asennettaviksi.

Reglit detaljit

Yksinkertainen Reglit -lasitus

Reglit 1k.pdf

Reglit 1k.dwg

 

Kaksinkertainen Reglit -lasitus

Reglit 2k.pdf

Reglit 2k.dwg

 

Kolminkertainen Reglit -lasitus

Reglit 3k.pdf

Reglit 3k.dwg

Reglit 3k kennovaihtoehdot.pdf

Miten voimme auttaa?

Kerro meille, millaista ratkaisua olet etsimässä, niin autamme oikeiden tuotteiden valinnassa.