Uusittu Olympiastadion, Oasis-luksusristeilijä ja Kymenlaakson keskussairaala – tutustu uusiin referenssikohteisiimme

28.09.2020

Jokainen toteuttamamme lasiratkaisu on meille tärkeä referenssi. Julkaisemme osan kohteista myös verkkosivuillamme, jotta sinullakin on mahdollisuus tutustua toimittamiimme lasiratkaisuihin niin kotimaassa kuin maailmalla – osa kohteista onkin niin tunnettuja, että saatat kulkea tietämättäsi niiden ohi vaikkapa työmatkallasi.

Arkkitehtuuria tukevaa palonsuojaa maalla ja merellä sekä vaikuttavia profiililasiratkaisuja

Uusittu Olympiastadion

Toimittamamme palolasit tarjoavat uusitulle Olympiastadionille varmaa palonsuojaa vaikuttavuudesta ja suunnittelun vapaudesta tinkimättä. Toimittamiamme palolaseja löytyy esimerkiksi stadionin näyttävistä valokuiluista, joiden avulla tuodaan päivänvaloa rakennuksen alimpiin kerroksiin. Palolaseillamme suojataan myös esimerkiksi stadionin ovia.

Tutustu kohteeseen

Oasis-luksusristeilijä

Kehitimme Oasis-luokan luksusristeilijöihin vaikuttavat palonsuojalasiratkaisut, joka tarjoavat korkealaatuista turvaa myös haastavammissa olosuhteissa merellä – kuitenkin saumattomasti laivan näyttävään arkkitehtuuriin sopien.

Tutustu kohteeseen

Kymenlaakson keskussairaala

Reglit-lasilankut kiinnittävät katseen Kymenlaakson uudistuneessa keskussairaalassa Kotkassa – Toimittamiamme profiililaseja löytyy sekä rakennuksen korkeimmista kerroksista että maan tasalta ambulanssihallin seinistä.

Tutustu kohteeseen

Inspiroidu kanssamme lasin mahdollisuuksista ja tutustu muihinkin toteuttamiimme lasikohteisiin referenssi-sivuillamme! Kerromme kohteista myös mielellämme lisää. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!